2777
2789

دیروز رفتم لباس فروشی که همیشه میرم فروشنده بهم گفت از وقتی ازدواج کردی خیلی کم میای لباس میخری خوش به حال شوهرته . مادرشوهرمم امروز بهم گفت انقد دلت برا شوهرت نسوزه خرج کن از مرد باید همش طلب داشته باشی . و خیلی های دیگع بهم میگن ولی من خودم دلم نمیاد چکار کنم عذاب وجدان نگیرم بعد خریدام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب زیادی قانع نباش کی از خودت مهم تر!!! من که شوهرم هر چی بخره برام مامانش نباید بفهمه😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دیگ وقتی مادرشوهرت میگ خرج کن باید خرج کنی😂😂😂

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
مادرشوهرم خیلی خوبه . چند بارم شوهرم دعوا کرده چرا هیچی نمی خری . 

چه مادرشوهر گلی

حالا ما اگ چیزی بخریم ببینه میگ تو ک مثلا روسریات نو بود چند خریدیش؟فلان جا ارزونتره روسریاش همیشه گرون گرون میخری😐😐

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

اشتباه نکن.تو خرج نکنی واسه یکی دیگه خرج میکنه.مرد جماعت همیشه باید قسط و قرض داشته باشع

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

منم دقیقا عین خودتم 

همه بهم میگن دیگه شورشو دراوردی 

اوایل ازدواج هر کی  میدید نیگفت چرا شکل عروسا نشدی 

عروسا فوری مهارو بلوند میکنن لباساشون متفاوت میشخ 

ولی تو همون لباسای مجردی تیپ مجردی 

من حتی آرایشگاه برای اصلاح ابرو هم شاید 6 ماه یه بار با مامانم میرفتم که تنها نباشه به اصرار اون منم ابرومو اصلاح میکردم و خودش حساب میکزد 

لباس و ... که هییییچ

3 سال عقد بودم 

بقران حتی 1 عید خرید نداشتم

کلا هیچی نمیخریدم

الانم دقیقا همینطورم 

حتی واسه خورد و خوراکم به خودم سخت میگیرم 

چند وقته تصمیم گرفتم درست بشم ولی سخته