2777
2789
عنوان

اینم لیست اونایی که نباید واکسن کرونابزنند....

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 45 پست

تا واکسن را نگیریم آروم نمی گیگیریم😁😂

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اونایی که غذا رو با ملچ ملوچ میخورن هم نزنن. مخصوصا وقتی موز میخورن .🥴🥴

مگه موز و میشه با صدا خورد؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
من همش کلم زرده؛دمپایی دستشویی روهم خیس میکنم

واکسن براتو حرومه😂😂😂

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

@topol_bamaze  

بیا عزیزم یکم بخند 

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 
مگه موز و میشه با صدا خورد؟

آره .فک کن همه جا سکوته و داری گوشی میبینی یکی بغل دستت داره موز رو با ملچ ملوچ میخوره 🥴🥴🥴🥴 دقیقا من شبیه این استیکر میشم. بدنم مور مور میشه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
به اونایی که دستشونو میکنن دماغشون میمالن به فرش و مبل هم همینطور

به دیوار هم میمالن😂

عالی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو روحت به ان مردایی که پول نمیدن به زناشون ولی  ک و ن مید ...

اینم به لیست اضاف میکنم👍😉

🖤برای شادی روح پدرم و مادرم یه صلوات میفرستین😔
آره .فک کن همه جا سکوته و داری گوشی میبینی یکی بغل دستت داره موز رو با ملچ ملوچ میخوره 🥴🥴🥴🥴 دقیق ...

حتی نتونستم تصور کنم   

ولی چند تا دوست دارم که با سر و صدا میخورن کلا رابطم باهاشون نزدیک صفره

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌