2777
2789
عنوان

مادرشوهر خل

173 بازدید | 12 پست

بچم ۶ماهشه

اول که مادرشوهرم بچه رو روی هوا اینقد تکون داد سر بچم هی چپ و راست میرفت چون مهمونی بود نمیشد چیزی بهش بگم

بعدم تو ماشین داشتم بچه رو روی پام دراز کشیده روی تشکش میذاشتم مادرشوهرم در ماشین رو محکم بست آرنجم محکم خورد تو سر بچم کلی گریه کرد اصلا آروم نمیشد

بعدم خوابید

ممکنه سر بچم آسیب دیده باشه؟

از کجا بدونم کاریش نشده

خیلی استرس گرفتم

**زنیکه دیوانه**

اگ استفراغ نکنه حالش خوبه تا ۴۸ ساعت فک کنم ولی هیچی نیست منم بار ها پیش اومد الهی بمیرم برای دخترم یبار سرش محکم خورد ب شیراب حمومش کرده بودم خودشو تکون داد از ترس مردم ولی خداروشکر هیچی نشد

هرچی تو دلم حس کنم بهت میگم اگر بعضی وقتا. دیگه جواب سوالاتتون نمیدم بخاطر اینه که سردرد میگیرم یا خسته میشم شرمنده عزیزان

از این به بعد جلو مهمونم بگو مادرجان بچه اذیت میشه لطفا اونقد تکونش ندین. در بستنی هم خودت حواست باشه دستتو بکش که یکی عمدی یا سهوی درو کوبیدنی به دستت نخوره. اگه نگرانی با ۱۱۵ تماس بگیر شرایط بچتو بگو راهنماییت میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این به بعد جلو مهمونم بگو مادرجان بچه اذیت میشه لطفا اونقد تکونش ندین. در بستنی هم خودت حواست باش ...

آدم خل و دیوانس کافیه بهش بگی کلی فحش و دری وری جلو جمع میگه بهت که اینجوری گفتی چرا گفتی

اخه از اون موقع خوابیده شیر دادم بهش خورد نمیدونم کاریش شده یا نه نکنه به گردنش فشار اومده باشه یا نکنه ...

آدم خل و دیوانس کافیه بهش بگی کلی فحش و دری وری جلو جمع میگه بهت که اینجوری گفتی چرا گفتی اخه از اون ...

ان شالله چیزیش نشده ولی کاش شوهرت عاقل بود ۹۰ درصد این مشکلاتو نداشتی چون خودش جلو مادرش در میومد مادره بدون جروبحث به بچه کاری نداشت و بیشتر حواسش به بچه بود

ان شالله چیزیش نشده ولی کاش شوهرت عاقل بود ۹۰ درصد این مشکلاتو نداشتی چون خودش جلو مادرش در میومد ما ...

بهش چیزی بگی کلی غر میزنه که زیادی حساسی چیزیش نمیشه و از این حرفا

خودتو ناراحت نکن ان شالله چیزیش نشده تا میتونی مهمونیاشون نرو خونشون نرو که بچتم اذیت نشه

توکل به خدا

منکه سعی میکنم از این آدمای دیوانه فاصله بگیرم ولی خب شوهرای الان بچه ننه شدن تا ننه شو نمیبنه فاز غم بغل میگیره که افسرده شدم

والا بچم مهم تر از افسرده شدن شوهرمه

حاضره فقط ننه باباش خوشحال بشن به هر قیمتی شده

مامان و باباش میگفتن اول که چون بچم پسر بود خوشحال نشدن و ذوق نکردن بعدم همش میگفتن ما نوه دختر میخواییم چون دختر نداشتیم

اینم اصرار که این سری بریم دکتر با برنامه ریزی دختر بیاریم که خوشحال شن مگه من باید واس شادی بقیه دختر بیارم

توکل به خدامنکه سعی میکنم از این آدمای دیوانه فاصله بگیرم ولی خب شوهرای الان بچه ننه شدن تا ننه شو ن ...

بگو مگه عروسکه؟؟ که بریم بگیم لطفا یه دختر یا یه پسر خدا صلاح دیده بهمون پسر داده عجب مردیه ها

خودتو ناراحت نکن هروقت دلش خواست تنها بفرستش بره دیدنشون .. بت قول میدم اگه بچت دختر بود دوباره ادا در میاوردن که وا دخترزایی ما پسر دوسداریم یعنی در دروازه رو میشه بست در دهن مردمو نه. به همسرتم بگو اگه مادرت دختر دوسداره بگو خودش بره دکتر برنامه ریزی کنن دختر بدنیا بیارن من به همین که خدا بهم داده راضیم

بگو مگه عروسکه؟؟ که بریم بگیم لطفا یه دختر یا یه پسر خدا صلاح دیده بهمون پسر داده عجب مردیه ها خودت ...

دقیقا خدا براساس حکمت به هرکسی پسر یا دختر میده چون دیده اینا لیاقت دختر رو ندارن بهشون دختر نداده

الان قرار نیست من واسشون دختر بیارم

آرزو میکنم خدا بهم دختر نده و زمانی بهم دختر بده که اینا نباشن چون میدونم نه جنبشو دارن و نه لیاقتشو

دقیقا خدا براساس حکمت به هرکسی پسر یا دختر میده چون دیده اینا لیاقت دختر رو ندارن بهشون دختر نداده ا ...

عزیزم سعی کن به حرفاشون فک نکنی همه فکرو ذهنت سلامتیه خودتو بچت باشه. هرچی گفتن یه گوشت در باشه اون یکی دروازه . هرکیم گفت دختر بیار بگو بسم الله برو دکتر بگو دختر برات ای وی اف کنن من پسرمو بدنیا نمیدم. والا من موندم شوهرت چرا اینقد سادس نمیگه اگه اینا اینقد دختر دوسدارن چرا خودشون نرفتن دکتر که دختردار بشن بعد انتظار دارن عروس بخاطرشون بره دکتر دختردار بشه کلا غیرمنطقیه حرفاشون