2777
2789
عنوان

امپول رگام

122 بازدید | 11 پست

اگ اسمشو درست نوشته باشم به چه کسایی میزنن

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من هم ساکشن شدم هم امپول متروکسات زدن 

نیاز بود این امپول رو به منم میزدن

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان منو همسرم هردومثبتیم پس کلا نیاز نیست

ممنونم از همگیتون 

وقتی گروه خونی مادر منفی باشه نوزاد مثبت 

من سقط کردم گفتن ازمایش گروه خونی بده اگه لارم باشه روگام بزنیم مثبت بودم نزدن. واس چیه؟

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
من سقط کردم گفتن ازمایش گروه خونی بده اگه لارم باشه روگام بزنیم مثبت بودم نزدن. واس چیه؟

کلا بعد سقط یا حاملگی خارج رحم هم آمپول روگام رو درصورت منفی بودن مادر میرنن

چون مادر منفی جنین مثبت ناسازگاری خونی میده و بچه بعدی مشکل خونی پیدا میکنه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا بعد سقط یا حاملگی خارج رحم هم آمپول روگام رو درصورت منفی بودن مادر میرنن چون مادر منفی جنین مثب ...

اها ممنونم عزیزم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️