2777
2789
عنوان

کار

90 بازدید | 12 پست

سلام دوستان🖐🏻❤

امیدوارم حالتون خوب باشه🍃

اگر دنبال یه کار نیمه وقت یاشغل دوم اینترنتی با درامد خوب هستین لطفا پیشنهاد دوستی بدین تا براتون بیشتر توضیح بدم

شرکت فعلا جذب داره که دلیلش هم جشنواره ای هست که پیش رو داریم🤗

کار سرمایه اولیه نمیخواد و اموزشا هم رایگانه

برای شروع هم هیچچچچ پولی ازتون گرفته نمیشه❌

تایم زیادی هم ازتون نمیگیره 

شرکت دارای مجوز هست که میتونم براتون بفرستم 

درامدش هم از ۱میلیون شروع میشه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
چیه

عزیزم مشاور فروش شرکت هست که از طریق صفحات مجازی فروش دارین که امزش هم میده خوده شرکت 

و اموزش ها کاملا رایگان هست

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم راجع به کار بیشتر توضیح میدی؟خودت هم انجام میدی؟

سلام عزیز دلم خوبی؟

من مشاور فروش شرکت پنبه ریز هستم و از طریق فروش محصولاتشون سود و پورسانت دریافت میکنم که از 1میلیون شروع میشه و سقفش به خودتون بستگی داره

کار فروش اینترنتی هست و بهتون اموزش داده میشه که اموزش ها کاملا رایگان هستن و برای ثبت نام هم هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه و شرایط سنی هم از متولد 81هست

بعد از 6ماه تا یکسال هم میتونید به درامد ثابت5میلیون برسید

اگر سوالی هست در خدمتم

هر فروشی هم کهوانجام میدی 10تا20درصد قیمت محصول میشه سود شما و با فروش محصولات بیشتر شرکت بهتون پورسانت میده که از 1 میلیون شروع میشه

سلام عزیز دلم خوبی؟ من مشاور فروش شرکت پنبه ریز هستم و از طریق فروش محصولاتشون سود و پورسانت دریافت ...

شما چند وقته تو این کاری؟راضی هستی؟

واسه هرکسی که معرفی میکنی چند درصد حقوقت افزایش پیدامیکنه؟

شما چند وقته تو این کاری؟راضی هستی؟ واسه هرکسی که معرفی میکنی چند درصد حقوقت افزایش پیدامیکنه؟

چند ماهه تو این کارم و این ماه2میلیون داشتم

عزیزم شرکت هرمی نیست که بابت معرفی سود دریافت کنیم

سیستم ما mlm هست

چند ماهه تو این کارم و این ماه2میلیون داشتم عزیزم شرکت هرمی نیست که بابت معرفی سود دریافت کنیم سیس ...

آخه قبل هم تو یه شرکت استخدام مجازی شدم که تولید محتوا بود. بعدازیک ماه کارکه کلی هزینه نت شد برام، خیلی راحت بلاکم کردن.

عذر میخوام قصد جسارت ندارم، اگر براتون معرفیش سودی نداره چرا تبلیغات میکنید براشون؟

آخه قبل هم تو یه شرکت استخدام مجازی شدم که تولید محتوا بود. بعدازیک ماه کارکه کلی هزینه نت شد برام، ...

عزیزم پول شما قرار نیست تو جیب من بره که من شما رو بلاک کنم بلکه هرکاری بکنید مستقیم از شرکت وارد حساب خودتون میشه

بعدم اینکه سازمان ما یعنی فریدم فعلا جذب مشاور داره و من هم جزو لیدر های سازمان هستم و قراره سازمان رو توسعه بدیم

عزیزم پول شما قرار نیست تو جیب من بره که من شما رو بلاک کنم بلکه هرکاری بکنید مستقیم از شرکت وارد حس ...

آهان ممنون. از روزی که ثبت نام میکنیم شروع به کارمیکنیم؟ساعت کاری چطوره؟مشاوره تلفنی هم داره یافقط با اپیلیکیشن؟

آخه قبل هم تو یه شرکت استخدام مجازی شدم که تولید محتوا بود. بعدازیک ماه کارکه کلی هزینه نت شد برام، ...

و دلیل تشکیل سازمان اینه که شما اگر یه محصولی رو تنهایی بفروشید خیلی سخت تر از اینه که سازمانی بفروشید پس فروش سازمان بیشتره ودر نتیجه پورسانت بیشتری شرکت به کل سازمان میده

آهان ممنون. از روزی که ثبت نام میکنیم شروع به کارمیکنیم؟ساعت کاری چطوره؟مشاوره تلفنی هم داره یافقط ب ...

خواهش میکنم عزیزم♥ بعد ثبت نام اموزش داریم که کاملا رایگان هست و از طریق صحات مجازی هست فروش و بازاریابی

شما بعد از اموزش میشید مشاور تخصصی پوست و مو و از شرکت کارت مجوز مشاوره دریافت میکنید

آهان ممنون. از روزی که ثبت نام میکنیم شروع به کارمیکنیم؟ساعت کاری چطوره؟مشاوره تلفنی هم داره یافقط ب ...

خرید رو از طریق سایت معتبر پنبه ریز انجام میدین و ساعت کاری هم بستگی به خودتون داره میتونید روزی یه ساعت  یا میتونید کل روز تایم بزارید که بسته به تلاشتون پورسانت دریافت میکنید