2821
2789
عنوان

این بحث مصاحبه با معروفای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 94 پست
آره دقیقا مثلا از همین فعالیتامون تو سایت یا چه میدونم چیزایی که تو امضامون زدید بپرسم. حتی واسه س ...

😂😂😂😂😂حالا علاقمونم ب کسی بگیم میگن چقد اینجا رو جدی گرفتین😐

لاناتیای مشهور😂

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
آره دقیقا مثلا از همین فعالیتامون تو سایت یا چه میدونم چیزایی که تو امضامون زدید بپرسم. حتی واسه س ...

راسی یه کمپینی تشکلی شده ب اسم مالفوی هد😐خدا ب خیر کنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂حالا علاقمونم ب کسی بگیم میگن چقد اینجا رو جدی گرفتین😐 لاناتیای مشهور😂

اصلا به حدی اینجا رو جدی گرفتم که بعد از همین تاپیکای مصاحبه واسه خودم لقب انتخاب کردم.

پاترهد_اعظم#  

بهم میاد؟😂😂😂😂😂😂😂

الکی مثلا من انقدر معروفم همه منو میشناسن هرکی هم منو نمیشناسه میاد تاپیک میزنه این پاترهد اعظم که همه میگن کیه؟

بعد کاربرایی مثل موهیتا و اوپرا و کاپ کیک و ژینا و نگار میان میگن:اِه نمیشناسیش؟

خودشیفته کی بودم من؟!😎

این تخیل رو در یه راه دیگه به کار گرفته بودم الان اینجا نبودم.درگیر اون معلم جغرافیای اسکول.

برگشته گفته تا ساعت دوازده برای امتحان وقت دارید هرکی قبل از ساعت دوازده جواب داد بفرسته پی وی دوازده به بعد بفرستید تو گروه.

بعد ساعت دوازده گروه رو بسته ده دقیقه بعد پیام داده که منو دق دادید به زبان فارسی بفرستید تو گروه؟

آخه سیرابی گروه بسته ست.شانس آورد قبل دوازده تموم کرده بودم.

راستی یادته یه بار گفتم تو کتابم یادگاران مرگ می کشیدم همین اسکول گفت چه استعدادهایی که تو کلاس من به هدر نمیرن؟

عکس هنرمو آپلود کنم؟😊😀😀😀

اووووووووو چه قدر حرف زدم

راسی یه کمپینی تشکلی شده ب اسم مالفوی هد😐خدا ب خیر کنه

جااااااااااان؟

حمایت از حقوق مالفوی هاست؟

تو فرزند نفرین شده یه بار دراکو به هری گفته بود تو نفرین ابدی خانواده منی

احتمالا جمع شدن نفرینه رو باطل کنن😂😂

اصلا به حدی اینجا رو جدی گرفتم که بعد از همین تاپیکای مصاحبه واسه خودم لقب انتخاب کردم. پاترهد_اعظ ...

حرفای تو دلنشینه

ب دل همه میشینه💃😂🌹

ادم نمیدونه چی بگه ب این معلما😩پروفسور مک گونگال بدبخت با اون سنش حافظش بههتر اینا بود😓😂

جااااااااااان؟ حمایت از حقوق مالفوی هاست؟ تو فرزند نفرین شده یه بار دراکو به هری گفته بود تو نفرین ...

مگه این دوتا باهم  اشتی نکردن😫باز چیشد

مگه این دوتا باهم  اشتی نکردن😫باز چیشد

از اول که با هم آشتی نبودن.کلی به هم پریدن به هم حرفای زشت زدن  دعوا کردن بعد که دلفی آلبوس و اسکورپیوس رو برد دراکو اومد به هری کمک کرد که پسراشونو نجات بدن.

به این بخش توجه کن(بعد از اینکه دراکو امد خونه هری که باهاش حرف بزنه و هری حرف زشتی بهش زد و دراکو عصبانی شد ودوئل کردن):

جینی:هنوز سه دقیقه نشده که از آشپزخونه رفتم بیرون.

نگاهی به آشپزخانه به هم ریخته می اندازد.به صندلی های شناور در هوا نگاه میکند.با حرکت چوبدستی اش آنها را سرجایشان روی زمین میگذارد.

(آخه بگو  با هم مشکل دارید چرا پای صندلیا رو میکشید وسط😂)

با لحنی خشک و جدی تر از همیشه:هیچ معلومه اینجا چه خبره؟

.

.

‌.

هری و دراکو با فاصله زیادی از هم مینشینند جینی بین شان می ایستد.

دراکو:برای آشپزخونه عذرخواهی میکنم جینی ‌

جینی:نه بابا اینجا آشپزخونه من نیست.بیشتر وقتا هری آشپزی میکنه.

(آبروشو برد زن ذلیل بدبخت😂😂😂)

وبعد از این ماجرا بود که با هم یه خرده بهتر شدن (فقط با آشپزخونه هه مشکل داشتن انگار😬)و بعدش هم که رسما با هم دوست شدن.

این جمله کتابه:

دراکو سرش را بلند میکند و برای اولین در ژرفای این مصیبت هولناک این دونفر دوستانه به هم نگاه میکنند.

و عشق شکل میگیره😍😂

سوالی هست؟

پاترهد_اعظم#  

از این به بعد این هشتگو زیر پستای پاترهدی خودم میزنم یه حس خود شاخ پنداری خوبی بهم دست میده.😎😎

آخ آخ انقدر ازم تعریف کردی که غرورم کورم کرده😉😉

از اول که با هم آشتی نبودن.کلی به هم پریدن به هم حرفای زشت زدن  دعوا کردن بعد که دلفی آلبوس و ا ...

😂😂😂😂😂😂من ازین ب بعد بهت میگم پاترهد اعظم.

چه جالبه کتابه فقط کاش در قالب نمایشنامه نبود

😂😂😂😂😂😂من ازین ب بعد بهت میگم پاترهد اعظم. چه جالبه کتابه فقط کاش در قالب نمایشنامه نبود

اِ جدی؟خب تو خیلی لطف داری😅💖

کتابه هم خیلی حیف شد.

از دست رولینگ عصبانی ام که اجازه داد رمانش نمایشنامه بشه.

هیچی  فقط یه عده جمع میشن هر کلمه ای که بنویسی نقد میکنن مدام میگن از تو انتظار نداشتیم فلان ...

وای من پستاتونو توی اون تاپیک که میگفت مادرم تو روابط زناشوییمون دخالت میکنه دیدم.از نظر من دو تا چیز تو اون تاپیک از عجایب سایت بود:

۱_اون کاربر که ادعا داشت انسان پستاندار نیست!!!!!!!!!!

۲_اونی که پست شما رو ریپلای کرد و گفت اوپرا رنگ عوض کردی!!!!!!

سر چی بهشون برخورده بود معلوم نیست.

اِ جدی؟خب تو خیلی لطف داری😅💖 کتابه هم خیلی حیف شد. از دست رولینگ عصبانی ام که اجازه داد رمانش نم ...

اره😬دیوونس بخدا

میگم من با دیدن دلفی ریدل کاملا نظرم عوض شد

میخوام برم تو اسلیترین😐کثافدا همشون جذاااااابن

اره😬دیوونس بخدا میگم من با دیدن دلفی ریدل کاملا نظرم عوض شد میخوام برم تو اسلیترین😐کثافدا همشون ...

البته دلفی هیچ وقت به هاگوارتز نرفت پس نمیتونیم با اطمینان بگیم که تو اسلایترین میفتاد یا نه.ولی با توجه به ذاتش و اینکه پدر و مادرش جد اندر جد اسلایترینی بودن اونم اسلایترینی حساب میکنیم.

دیدی بچمو چه جییییییییگریه😎😚

البته دلفی هیچ وقت به هاگوارتز نرفت پس نمیتونیم با اطمینان بگیم که تو اسلایترین میفتاد یا نه.ولی با ...

اره بزنم ب تخته خداحفظش کنه واست نن جون😂❤

چطوری نهال😍😍😍

سلام عزیزم😋😍

خوبم تو خوبی؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!