2777
2789
عنوان

دستام خیلی خشک و زشت هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دستات که بد نیست ...خوب طبیعیه خیلیا بخاطر شوینده ها اینجوری میشه....تازه از این بدتر هم میشه...

دکتر هم که بری پماد و وازلین و توصیه به دستکش ظرفشویی و ...داره ولی باز دوباره با تماس آب و مواد شوینده و ... همینجوری میشه..

توصیه میکنم بعد از شستن دستات در حالی که یکم رطوبت داره فورا وازلین زیاد بزنی اگه روزی چندبار برنی که حرف نداره و شبها قبل از خواب دوباره وقتی دستت یکم رطوبت داره کلی بزن بخواب....صبح که بیدارشی دستات عین روز اول لطیف و زیبا میشه...

اگر بتونی وازلین آرام بگیری عالیییییییییه...رنگش زرد با سر آبی هست...کارهات که تموم میشه درحالی که دستات رطوبت داره فوری بزن ...زیاد هم بزن ...محشرررره

عزیزم دستات که بد نیست ...خوب طبیعیه خیلیا بخاطر شوینده ها اینجوری میشه....تازه از این بدتر هم میشه. ...

عزیزم ممنونم ازت، حتما به توصیه هات عمل و استفاده میکنم

منم دستم تو کورنا همینجوری شد پر از ترک و حتی خون میومد. با اینکارا خوب شد. هرشب وازلین بزن یه دستکش ...

میشه عکس دستت و ببینیم

من که کلا ناامید شدم 

دستهام پیرتر و چروک تر از سنمه

ناخونهام هم شکننده و زیرش هم لک میگیره و پاک نمیشه