2777
2789
عنوان

دستام خیلی خشک و زشت هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 50 پست

ما فامیلای پدریمون توی روستان.منطقه ام گرم و حشک.یه رسم هس بین زنا که هر روز پوست خودشونو چرب میکنن با همین وازلین معمولی.پوستشون از من که ده بار کرمای انچنانی گرفتم ولی نصفه نیمه ولشون کردم بهتره😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من یه چیزی امتحان کردم خیلی خوب بود ولی متاسفانه خیلی وقتم پره با بچه ها و البته متاسفانه خودم اولویت آخرم وگرنه میشه اقد وقت گذاشت.

یه قاشق روغن زیتون چند قطره آبلیمو یه کم شکر در حد نصف قاشق چایخوری یه قاشق مربا خوری هم عسل مخلوط کن. بزن به دستت حدود ده دقیقه ماساژ بده . از سر انگشت به طرف مچ. چند روز این کار رو انجام بده. ببین چی میشه.

مایع دستشویی هم بده. من صابون شیر میزدم. تصمیم دارم شامپو بدن بچه فیروز بگیرم ببینم چطوره.

زشت نيستن عزيزم فقط رسيدگي ميخوان هميشه كرم بزن كرم جي هم خوبه بزني اون سياهيا هم مال اشپزيه فكر كنم ...

آره چندروز پیش یه کاسه رنگ رو شستم با دست بدون دستکش، از اون به بعد سیاه و زشتتر شدن، ممنونم ازت عزیزم

پارافین تراپی کن عزیزم  نمیگم ایینه میشه ولی واقعا تغییر میکنه و حس بهتری پیدا میکنی ناخن های ...

ممنونم ازت عزیزم، بعد اینکه دکتر رفتم و یکم روبراه شد ایشالا حتما امتحانش میکنم

موقع ظرف شستن دستکش بپوش به جای مایع دستشویی هم از صابون جامد استفاده کن ومرتب کرم مرطوب کننده بزن

واقعا خیلی احمقم که با این دستم از دستکشم فراری بودم درسته حتما دستکش میگیرم و صابونم استفاده میکنم ممنونم

واقعا خیلی احمقم که با این دستم از دستکشم فراری بودم درسته حتما دستکش میگیرم و صابونم استفاده میکنم ...

سلامت باشید صابون جامد خیلی خوبه چند وقتی دستهای پسرم خشک وزبر شده بود بس که با مایع میشست براش صابون گذاشتم مخصوص خودش خدا را شکر خوب شد

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن