2777
2789
عنوان

بقایا سقط

281 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزم،بچه ها من همونیم که یک ماهه پیش با اینکه دکتر قرص برام نوشت برایه سقط یهو همونشبش افتادم به خونریزی وبدون هیچ دارویی هم جنینم هم جفت هم ساک بارداریم کامل وبزرگ و واضح طی سه روز دفع شد فقط دمنوش خوردم،ولی وقتی رفتم سونو زده بود 7.5میلی بقایا دارم ،حالا الان یه ماه ازسقطم گذشته و سه روزه پریود شدم ولی اصلا خونریزی نیست،خیلی ببخشید ولی خیلی شل و آبکی و بیشتر صورتی کمرنگه،دارم از نگرانی میمیرم،میترسم به کورتاژ برسه کارم،کسی مثل من بوده؟

اول یه سنو بده ببین بقایات دفع شده یانه...اگ هنوز بقایا داشته باشی هرچ خونریزیت زیادیش بهتره چون خون پریودت بقایارو باخودش میکنه ..حالا توباید چیزای گرم بخوری من.خودم بقایام روبا داروهای گیاهی دفع کردم بااینک استرس داشتم ولی بومادران و پونه دم میکردم بااینک بسیار تلخ بود روزی سه تا لیوان میخوردم

کنجدسیاه رو بخر اسیاب کن صب یک قاشق دم میکنی توقوری یک لیوان اب هم میریزی توش میخوری شب هم همینکارو.انجام بده......نترس و باداروهای گیاهی کارتو ب کورتاژ.نکشون..موفق باشی

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
اول یه سنو بده ببین بقایات دفع شده یانه...اگ هنوز بقایا داشته باشی هرچ خونریزیت زیادیش بهتره چون خون ...

دعا کن برام،چون یه بار سابقه کورتاژ داشتم و چون بچه ندارم میترسم بازم کورتاژ بشم دکترمم هیچ دارویی واسه دفع بقایا نداده،خدابه خیرکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا کن برام،چون یه بار سابقه کورتاژ داشتم و چون بچه ندارم میترسم بازم کورتاژ بشم دکترمم هیچ دارویی و ...

اینکاراگ.گفتم انجام بده من دوماه.بقایا تو رحمم بود نترس....کنجد سیاه یعنی بخدا معجزست

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
دعا کن برام،چون یه بار سابقه کورتاژ داشتم و چون بچه ندارم میترسم بازم کورتاژ بشم دکترمم هیچ دارویی و ...

ببین فقط و فقط تحرک۰۰۰تا میتونی پیاده روی کن۰۰۰کلاغ پر۰۰منم مثل تو بودم۰۰تو همون اولین پریود بقایا اومد۰۰خیلی راه رفتم و دمنوش خوردم۰۰و شربت زعفرون

فداتشم عزیزم،میرم الان میگیرم عزیزم

بومادران هم عالیه دم کن بخور سردی نخور ی مدت مث ماست نوشابه دلستر اصلانخور

ببین فقط و فقط تحرک۰۰۰تا میتونی پیاده روی کن۰۰۰کلاغ پر۰۰منم مثل تو بودم۰۰تو همون اولین پریود بقایا ا ...

آره فداتشم من اینارو خوردم،فکرکن بچه نه هفته به علت توقف رشد داشتم و هماتومی که سه برابر بزرگتر از کیسه بچه بود فقط با دمنوش دفع داشتم کامل و واضح ولی این یه ذره بقایا پدرمو درورده