2777
2789
عنوان

ساخت بارکد

337 بازدید | 3 پست

سلام سلام،کسی بلده بارکد درست کنه میخوام یه اهنگ رو با بارکد رو عکس چاپ کنم اگ بلدین راهنماییم کنین مرسی مرسی 

تو؛ دوستداشتنی ترین داشتمی...👑👒

بارکد ساز نرم افزار ابزار

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

برای تبدیل اهنگ و عکس یا هر فایل دیگه ای دو راه وجود داره یه راه رایگان هست که یکم زیبایش کمتره و باید بدون اشتباه بسازیدش

به راه دیگه هم داره اونم این که با استفاده از سایت های ساخت کیو آر کد آنلاین مثل کیو آر لند (qrland.ir) اون رو بسازید 

برای راه اول باید اول فایل رو توی گوگل درایو خودتون بارگذاری کنید و سپس با استفاده از سایت لینک اشتراک گذاریش رو میتونید به کیو آر کد تبدیل کنید و اون رو هر طور که دلتون میخواد قشنگش بکنید

اما همین سایت کیوارلند خدماتی مخصوص اینکار هم داره که با قیمت های جزئی در حد 100 تا 200 تومن میتونید کیو آر کد هیا پیشرفتش رو استفاده کنید که بعد از اسکن یه صفحه خیلی قشنگ براتون باز بشه که قابل طراحی هم هست تازه و هر بار میتونید محتوای داخلش مثل اهنگ و عکس و... رو عوض کنید و کیو آر کد بدون تغییر باقی بمونه