2777
2789
عنوان

ماجرای خالمه

1724 بازدید | 92 پست

ازتون نظر میخوام ک بعدا راهنماییش کنم

شوهرخالم قبلا ی بار رفته خواستگاری دخترخالش. ک قبول نکردن. الانم دحتره ازدواج کرده متاهله. مادرشوهرخالم هی گاهی اسم اون ک ملیکا بوده رو میاره. هی جلو شوهرخالم میگه ملیکا فلان ملیکا بهمان

ی روز تو ی جمعی بودن خود خالم کلی اونجا کارکرده کمک کرده مادزشوهرش و شوهرش و اینام بودن دیدن،حالا ملیکاخانمم اونجا بوده. انکار نوزاد فامیلشونو بغل کرده بوده .خالم گفت وقتی رفتیم خونه. مادرشوهرم ب شوهرم کفت اره ملیکا بچه دایی بغلش بود بعد شوهر خالم پامیشه بره  تو اتاق یعنی کم محلی کرده باز مادرش داد میزده بچه دایی بغل ملیکا بودا.

منظورش چی بوده چرا اینکارو کرده خوب اون ک شوهر داره ایشونم زن داره ک چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرخالت ب مادرش بگه اسم ملیکا رو جلوم نیار

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
ببخشید چرا بعضی ازمادرشوهرا کلا کرم تو وجودشونه    

یعنی مادرشوهرخالم کرم داره. .من فک کنم اون چون کلی کار کرده و دختر خوبیه مادرشوهرش خواسته ی وقت ب چشم شوهرش نیاد واسه همبن ی بچه بغل کردنو هی کفته ک ب چش بیاد. مثل خواسته بکه ملیکا کمک کرده تو بچه داری بچه رو نکه داشته .اما حرفی از خالم نزده ک ی وفت نگن  خوبه 

مریضه دیگ ادم مریض ک فاز نداره میخاد لج خالتو دراره یا شوهر خالت

مادرشوهره نمیدونه ک خالم میدونه قبلا خواستکاری ملیکا رفتن. .اون فک کرده خالم نمیدونه. .فک کتم میخواد ببینه عکس العمل شوهرخالم چیه اره?

تو تنهایی بکه?

اگه تو تنهایی جواب نداد جلو جمع بگه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️