2777
2789
عنوان

وای چه گندی زدم به شوهرم 😭😭😭😭

616 بازدید | 22 پست

خانوما تا پیک قبلی هامو دیدید که قرار بود برم خونه مادر شوهرم نشد حالا نیم ساعت میخواستم برم پیش نامزدم مادر شوهرم پاشدم میوه و غذا درست کرده و ..... گفتم نامزدم دعوا کرده تاپیک قبلمو لطفا بخوانید 

حالا نامزدم دعوام کرده اصلا یه حرفایی میزد تا حالا از دهنش نشنیده بودم اونم این بار سر خانواده اش 😞😞😞😞 

من خاک به سر هم برگشتم بهش گفتم عیب نداره شوهرم دیگه حق داری عصبانی بشی حقمه قشنگ دو یه بار هم گفتم  دلم خیلی شکست اصلا به روش نیوردم 😭😭😭😭 حالا بعد دو روز چجور بهش بفهمونم،بعد اینکه زنگ زدم از مادر سوهرمشوهرم عذر خواهی به شووهمم میگم که دلم واقعا شکست 😭😭😭😭😭

سر یه نرفتن!

به نظر من ی کاری کن ک دگ نتونه بهت توهین کنه

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم خب 😭😭😭😭

دگ اونو خودت میدونی 

من بودم براش تو پیام مینوشتم 

نشده بیام و تقصیری نداشتم ارادی نبوده و اینا

اما تو رفتارت ارادی بود و این حرفا دگ بعد سرسنگین شو😐

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
آخه من زبون بسته 😭😭😭😭 که هر چی میگه میگم چشم 😭😭😭

سرتو به باد میدی و اطرافیانت رو پرو میکنی

دگ اونو خودت میدونی  من بودم براش تو پیام مینوشتم  نشده بیام و تقصیری نداشتم ارادی نبوده ...

باشه میگم 😭😭😭😭 بعدش هم اف میشم جواب نمیدم دیگه 😭😭😭 با اینکه خیلی عصبانی میشه

باشه میگم 😭😭😭😭 بعدش هم اف میشم جواب نمیدم دیگه 😭😭😭 با اینکه خیلی عصبانی میشه

دعوا نشه بگی تو گفتیا 😂

چون من وقتی طرف درکم نکنه اینجور میگم 

عزیزم از نامزدی بهم حرف زشت بزنید و دعوا کنید وای به حال بعد از عروسی

نه حرف  بعد نزد بابا فقط میگفت هیس حرف نزن ساکت شو فقط جواب منو بده 

چرا منو اذیت میکنی لذت میبری 

یه دورغ دیگه آره 

البته من بدبخت نه دروغ گفتم نه اذیت کردم 😐😐😐

از الان انقد رو بهش نده پس فردا زیره ی سقف باهات رفتارای بدتری خواهد شد...عزت نفس داشته باش...نرفتی خونه مادرشوهردیگه قرآن خدا ک غلط نشده عیب نداره😕

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊