2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٣٧ هفته ٢١٥٠ بود دكتر گفت خيلى كمه ده روز ديگه هم بدتيا مياد نگرانشم

تو این ده روز اضاف میکنه نگران نباش. من بچم ۳۸ هفته بدنیا اومد ۲.۸۰۰ اندازه عروسک بود لباس سایز صفر گشاد بود براش😄😍 الان ۴ ماهشه شده ۷ کیلو .. همه چی درست میشه

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
تو این ده روز اضاف میکنه نگران نباش. من بچم ۳۸ هفته بدنیا اومد ۲.۸۰۰ اندازه عروسک بود لباس سایز صفر ...

الهى عزيزم زنده باشه😍حموم كردنش سخت نبود؟؟ من فكر ميكنم خيلى سخته كار با ابن بچه ها😅

يه قوطى خوردم مثلا اينقدر وزن گرفته😑واقعا موثره؟

ی قوطیم بخر بخور قیمتش چنده چون منم باردارم؟

شنیییدم خیلی تاثیر داره 

چرخ کرده بگیرکباب تابه ای کن ناهارا روزی دوتا بخور کله این ده روزو چون هفته های اخره مطمعن باش وزنشو میگیره یکم ب شوهرت بگوموزم بخره این ده روز روزی دوتابخور

بعدوعده های غذاییت ب پهلوی چپم دراز بکش

امیدوارم کمکت کرده باشم

الهى عزيزم زنده باشه😍حموم كردنش سخت نبود؟؟ من فكر ميكنم خيلى سخته كار با ابن بچه ها😅

قربونت عزیزم😁 چرااا خیلی ریزه بود ولی اب بازی دوست داشت بی صدا ب اطراف نگاه میکرد😅 البته من تا الان نبردمش حموم.. میترسم مخصوصا الان خیلی وروجک شده همش تکون میخوره.. همسرم میبرش😁

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕