2789
عنوان

حساب جیمیل

79 بازدید | 15 پست

من یه حساب جمیل دارم میخوام یکی دیگه هم درست کنم و همون قبلی رو هم داشته باشم چجوری اینکار کنم 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

با همون شماره یکی دیگه بساز مشکلی نیس فقط پسوند و یوزرش رو یادت نره

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگ درست کن مث اینک درست کردی بعد خودش دوتا میشه عزیزم میفهمی خودت اونوقت

از کجا بسازم 

قبلا یکی دیگه گفت بهم ساختم الان یادم رفته 

با همون شماره یکی دیگه بساز مشکلی نیس فقط پسوند و یوزرش رو یادت نره

اگه میتونی بیا تل شات بده بگو اینجا عکس هم نمیاد

میشه بگی از کجا 

عزیزم تو نت قشنگ توضیح داده از تنظیمات برو راحته

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من از این قسمت میرم https://uupload.ir/files/qc41_img_۲۰۲۰۱۲۳۰_۱۱۴۵۲۳.jpg

از تنظیماتش 

چیو بزنم اینجارو بیاره

میرم داخل فروشگاه پلی بعد میزنم رو پروفایل حسابم https://uupload.ir/files/s2w8_screenshot_2020123 ...

مرسی فدات😍

سلام من روی حساب جیمیلم یک هشدار اومده نوشته هشدار امنیتی جدی و اصلا پاک نمیشه رفتم داخلش ببینم چیه نوشته روی کامپیوتر شما برنامه ناشناس وجود داره رفتم کامپیوتر رو تنظیم کارخانه کردم و دوباره رفتم تو جیمیلم بازم بود چیکار کنم ؟