2789
عنوان

کرونا

138 بازدید | 16 پست

یکی از آشناها گرفته کل علایم رو داره میگه همسرش اعتقادی به کرونا نداره با تب و لرز رفته سرکار  بهش میگم اینجوری بیماری رو انتقال میده میگه کرونا نیست که یاد گرفتین کرونا کرونا

خودش صاحب کار هست البته نباید مرخصی اینا بگیره میتونه بشینه خونه راحت خوب اگر به یکی انتقال بده اون شدید بگیره بلایی سرش بیاد چی باید بشه جالبه از زمین و زمان شاکیه میگیم واکسن داخلی میگه آب مقطر ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هیییی 

یعنی هر لحظه از بی فرهنگ مردم حرف میزنه که ایران جای زندگی نیست و....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با گفته اخرش موافقم 😁

ولی من موافق نیستم چون علمشو نداریم یاد گرفتیم از همه چی شاکی باشیم پس این همه واکسن که بچه هامون میزنن ساخت داخل آب مقطر؟ایران اتفاقا تو پزشکی خیلی مطرح 

چ بی فرهنگگگ

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چ بی فرهنگگگ

خیلی زیاد جالبه ادعاشون هم میشه که فرهنگشون بالاست و...

خیلی زیاد جالبه ادعاشون هم میشه که فرهنگشون بالاست و...

همینجا میشه آدمارو شناخت

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم کسی که هواپیمای خودش رو تشخیص نده بزنه نابودش کنه واکسن به این مهمی رو میتونه درست کنه اگه تو ...

هواپیما ربطی به پزشکی نداره اون جریانش متفاوت بود عزیزجانم بگم کاربریم مسدود میشه دوبار شدم با التماس برگشتم واکسن و داروی خارجی یک چیز دیگه است قبول دارم اما همین طرز فکر که تولید و اقتصاد مملکت رو داغون کرده

به همون یک بار اشتباه که ترور ابرو شد اکتفا میکنین؟ و اینکه ایران قدرت فوق العاده ای داره ولی تحریم ...

بچه ها تاپیک رو سیاسی نکنید کاربریم میترکه به خدا کرونا چه ربطی به هواپیما داره فرهنگ این خانم و رعایت نکردنش رو گفتم که از همه چی ایراد میگیره

خاک تو سرش همکار بابای منم اینکارو کرد همه کارمندا گرفتن بابا هم گرفت اورد خونه  ما گرفتیم  چند نفر هم تو ادارشون فوت کردن حالا تا اخر عمر عذاب وجدان میگیره

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)
بچه ها تاپیک رو سیاسی نکنید کاربریم میترکه به خدا کرونا چه ربطی به هواپیما داره فرهنگ این خانم و رعا ...

حذف کردم عزیزم

خاک تو سرش همکار بابای منم اینکارو کرد همه کارمندا گرفتن بابا هم گرفت اورد خونه  ما گرفتیم &nbs ...

آخه ایشون میگه کرونا نیست با اینکه حتی بویایی چشایی رفته !!!

یکبار؟ الان کشور رو خیلی خوب اداره میکنن با این همه ثروت خدادادی همه مردم گرسنه‌ان. قدرت؟ تو این وضع ...

مجبورم تاپیک رو قفل کنم عزیزجان ازتون خواهش کردم پست سیاسی نذارید دوست دارید خودتون تاپیک بزنید بحث کنید تاپیک منو به حاشیه بردین