2777
2789
عنوان

ما چقدر صبوریم

125 بازدید | 12 پست

کارفرنای همسرم بهش گفته برو مرخصی بگیر به زن و بچت برس 😥😥😥 تازه همسرم رفته تو فکر چرا من اصلا به شماها نمیرسم هنش سرکاره چون حتی جمعه ها بیاد خوته شام لالا بوس

لالا بوس 🤔

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام لالا بوس؟؟🤔🤔

منطورت شام بوس لالا عه دیگه؟؟😏😏

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

عزیزم صبوری منو ببینی چی میگی شوهرم سه ماه و نیمه قهره همون بوس و..نداریم صبح میره سرکار از اونور میره خونه مادرش غذا و ..میخوره  9 شب میاد خونه میره اتاقش درم تقریبا میبنده بعدم میخوابه تازه خونه ام هیچی نمیخوره

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

میگذره آلان همه صب سرکارن شب اسنپ جنازه میرسن خونه بازم کم میارن ته برج

فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه ! دختری ساده دل اهل دی ماه .با حماقتی بزرگ در گذشته ارجاع به تاپیک سرگذشت یک دختر ابله التماس دعا 

معمولا زندگی تو تهران اینطوریه طرف شبانه روز سرکار باز هشتش گروعه نهشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چراشوهراتون تایم کاریاشون خیلی  باید وضع مالی تون عالی باشع

برعکس نگفتید ؟؟

اونای که وضعشون معمولیه خیلی کار میکنن معمولا اخرشم ملی بدهی و قرض و قسط..

این پولداران که چن ساعت کار میکنن ولی همش بخوروبخوابن