2777
2789
عنوان

عفونت شدییید

95 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دوساله جلوگیری داشتم ۵ ماهه اقدام کردم نتیجه نداد.دو هفته پیش واسه بارداری رفتم دکتر دکتر گفت عفونت شدید داری اول باید اونو درمان کنی دو هفته دیگه بیا اگه خوب شده بودی دارو واسه بارداری و شروع میکنیم.بهم شیاف واژینال و قرص کلیدمایسین داد .احساس میکنم بدتر دارم میشم هفته دیگه هم باید برم دکتر.یه درمان خانگی بگین که زودتر خوب بشم.به خدا دیگه طاقت ندارم برم دوباره بگه هنوز عفونت داری .منتظر نی نی هستم.دوسال هست این عفونت تموم بشو نیس هر۰ی دکتر رفتم موقتی خوب میشم.😭😭😭😭

عنببرنسا

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عنبر نسا.چای پونه ک برای عفونت حوبه روزی سه چهار بار بخور   کپسول ۵۰۰ک اسمشو یادم رفته ابیه .پماد واژینال ازدارو خانه بگیر با قرص مترانیدازول  صبح دوتا باهم  شب دوتا باهم خوب میشی فورا    من با پماد واژینا ومترانیدازول خوب میشم .چون هربار رفتم دکترم اینارو داده 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
شما اینارو تو بارداری خوردید؟

نه تو باداری ک نمیشه خودسرانه هردارویی بخوری قبلا ک باردار نبودم میخوردم    اما اون کپسول ابیه تازه عفونت گرفتم  برام تجویز کرد هر ۸ساعت یکبار بخورم خیلی بهتر شدم 

نه تو باداری ک نمیشه خودسرانه هردارویی بخوری قبلا ک باردار نبودم میخوردم    اما اون کپسول ...

اخه منم باردارم .میخام براعفونت برم دکتر

نمدونم دارو میده یانه

خدایا خودت بساز تو بسازی قشتگتره
نه تو باداری ک نمیشه خودسرانه هردارویی بخوری قبلا ک باردار نبودم میخوردم    اما اون کپسول ...

منم استرس دارم آخه یه روز و دو روز قبل دکتر دفتنم اقدام کردم استرس دارم نکنه باردار باشم و این داروها ضرر داشته باشه. عنبر نشا مشکلی نداره چند بار مصرف کنم تو روز

مشکل اینجاس یه رو قبل اینکه دکتر برم و روز قبلش اقدام کردم  استرس اینو هم دارم این دارو ها مشکلی برام ندشته باشه و باردل

چطوری عزیزم ؟

اگ مطمئنی باردار نیستی  یک قاشق عسل طبیعی رو با نصف قاشق روغن زیتون مخلوط کن با اپلیکاتور واژینال کن   اگ خارش گرفتی حساسیت داری نزن   اگ ن بزن ک عالیه    من ۳۰روزه هم برا عفونت و هم برا سردی رحم استفاده میکنم

اخه منم باردارم .میخام براعفونت برم دکتر نمدونم دارو میده یانه

اره میده    اما ن داروهایی ک قبل بارداری میدن چون ممکنه مضر باشه  حتما برو دکتر

منم استرس دارم آخه یه روز و دو روز قبل دکتر دفتنم اقدام کردم استرس دارم نکنه باردار باشم و این داروه ...

تو یه روز اقدام اشکال نداره  بنظر من حالا داروهایی ک دکتر داده استفاده کن اگه توب نشدی دکترتو عوض کن