2777
2789
علائم خاصی ندارم.روش جلوگیریم کاندوم بود تازه قشنگ وارسیش میکنم که مبادا پاره بوده یا ن😂😂😂ولی خوب ...

منم همین وضع رو دارم . به خاطر همین استرسم هست مال شما عقب افتاده نگران نباشید 

اگه اقدام بودی ممکنه.ماها که جلوگیری داشتیم و عقب افتاده چی بگیم.من امروز ۳ روز میشه.دیروز بی بی چک ...

نه من اقدام نداشتم ولی شک کردم خیلی چون دقیقا علائم بارداری اولمو دارم الان پسرم یک سالشه هرچی خدا بخواد حالا دیگه نمیدونم ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چه علائمی دارید شما؟

فعلا که ۵ روز عقب انداختم ، ترشحات خیلیییی زیاد ، درد زیر دل ( من موقع پریودم اصلا درد ندارم)

سینه هام هم خیلی حساس شده در حدی که پسرم شیر میخوره اذیت میشم

انشاله هر کی تو این تاپیک دوس داره همین ماه باردار باشه هر کی هم ن تا جمعه پری بشه.خدایا خودت کمکمون کن😭😭😭😭😭

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من فردا موعدمه دارم از استرس میمیرم . درد کمر و دل هم میزنه مثل همیشه ولی فعلا خبری نیست . خب شما یه ...

آهااااا پس فعلا از موعدت نگذشته.نترس بابا .دل درد و کمردرد داری پری میشی.من امروز ۷ روز از موعدم گذشته.روز ۲ ۴ ۶ هم بی بی چک زدم منفی بود.دیگه بی بی چک ندارم.فردا میرم دکتر برام آز بنویسه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
آهااااا پس فعلا از موعدت نگذشته.نترس بابا .دل درد و کمردرد داری پری میشی.من امروز ۷ روز از موعدم گذش ...

بی بی اگه موعد بگذره چیزی باشه معمولا مثبت میده و درست هم هست ، منفی شده پس چیزی نیست احتمال زیاد. حالا ایشالا هرچی میخوای همون بشه 🙏🏼

بی بی اگه موعد بگذره چیزی باشه معمولا مثبت میده و درست هم هست ، منفی شده پس چیزی نیست احتمال زیاد. ح ...

انشاله که پری بشم وگرنه سقط میکنم.اصلا شرایطشو ندارم