2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده شده ولی چون شک کردم بی بی زدم .

منم از کاندوم استفاده کردم ولی امروز سه روزه پریم عقب افتاده از ترس دارم میمیرم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
زود زدی گلم

عزیزم من نزدیکیم محافظت شده بوده و بعدشم موعد پریودم خونریزی داشتم ولی سبک بود . الان موعد پریود بعدیمه هنوز شک دارم چون نوک سینه هام یکم بزرگ شده 

پریود قبلی روز اخر خونریزی بی بی زدم منفی شد گذاشتم الان باز زدم بازم منفی شد 

سلام من این ماه ۵ روز تاخیر داشتم تاحالا اتفاق نیافتاده بود روز دوم تاخیری هم بیبی هم آزمایش منفی شد آزمایشگاهی گفت دوباره چهار روز دیگه بیا آزمایش به نظرتون برم یعنی ممکنه باردار باشم باوجودی که آزمایش منفی شده بعد از دوروز تاخیری؟☹️

من پریودم ۱۱روزه عقب افتاده هیچ وقت اینطوری نبودم. چند روز پیش بی بی چک زدم منفی بود.نمیدونم چی بخو ...

اگه مطمنی باردار نیستی. رازیانه دم کن بخور زود پریود میشی

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
سلام من این ماه ۵ روز تاخیر داشتم تاحالا اتفاق نیافتاده بود روز دوم تاخیری هم بیبی هم آزمایش منفی شد ...

اگه اقدام بودی ممکنه.ماها که جلوگیری داشتیم و عقب افتاده چی بگیم.من امروز ۳ روز میشه.دیروز بی بی چک زدم منفی خدا کنه تا شنبه بشم وگرنه میرم دکتر

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اگه اقدام بودی ممکنه.ماها که جلوگیری داشتیم و عقب افتاده چی بگیم.من امروز ۳ روز میشه.دیروز بی بی چک ...

مال من تازه محافظت شده بدون انزال هم بوده😂😂😂 پریود تا یک هفته ام میگن عادیه عقب افتادنش ولی اگه علائمی داری خب برو دکتر

مال من تازه محافظت شده بدون انزال هم بوده😂😂😂 پریود تا یک هفته ام میگن عادیه عقب افتادنش ولی اگه ع ...

علائم خاصی ندارم.روش جلوگیریم کاندوم بود تازه قشنگ وارسیش میکنم که مبادا پاره بوده یا ن😂😂😂ولی خوب اصلا خبری نیست