2777
2789
عنوان

بی بی چک

475 بازدید | 68 پست

سلام 

ببخشید من حالا ۱۱روز از روز موعودم میگذره یکم همین ماه بی بی چک زدم منفی بود فرداش زدم خیلی خیلی خیلی کمرنگ بود ک فقط تو افتاب معلوم میشد دیگه نزدم تا سه روز پیش یکی زدم دوخط بود ولی خط tبه سختی و خیلی خیلی کمرنگ بود پرتش نکردم تا صبح و اون نوقع ک رفتم ک خشک شده بود خطش پرنگ تر بود 

تازه بازم زدم خطش مثه دیروزیه همونطوری

ینی باردارم کسی بوده بی بی چکش این شکی باشه و باردار باشه 

تورو خدا حواب بدین سردرگمم

💖خدا برای من کافیست💖

عکس بی بی چک لطفا🙁🙁🙁

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سایت خرابه 

برو گوگل سرچ کن سایت آپلود عکس

وارد شو

انتخاب فایل رو بزن ، عکس رو انتخاب کن ، بعد بزن رو آپلود بعد لینک و کپی کن و بزارش اینجا

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ینی ممکنه بی بی چکه اینجوری باشه

مهم اون خط هست که زیر ده دقیقه بیوفته 

اگه زیر ده دقیقه بیوفته بله مثبته 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اگه پریودات منظمه باید الان بی بی چک نشون بده برو ازمایش اینهمه پول بی بی چک نده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من گذاشتم منفی شد اعصابم خورد شد پرتش کردم بعد چند دقیقه مثبت شد😂

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
باشه میفرستم ولی ممکنه ک خط tتو عکس نیوفته 

سعی کن واضح باشه عکست

البته خود خط تی ی هاله داره اگه اون هاله پررنگ تر شده باشه میشه گفت مثبته

ولی بارداری گاهی با بی بی چک معلوم نمیشه ، برو آزمایش بتا بده دقیق تره