2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادتو راضی کن من باور دارم اگر پدر و مادرت توی کاری راضی نباشن تو خیر نمیبینی

مادرم با ی بار دیدن مخالفه 

با اینکه وااااقعا سوتفاهمه 

با حرفای همیشش داره داغونم میکنه 

واقعا دارم خورد میشم 

عوض دوستانه صحبت کردن باهام همش دعوا

جوری ک ببخشید بم میگه دنبال ک.... میگردم 

واقعا افتادم رو دور لج میخوام خودم انتخاب کنم حتی میگه ن جهیزیه بهت میدم ن مراسم منم برام مهم نیست 

مادرم با ی بار دیدن مخالفه  با اینکه وااااقعا سوتفاهمه  با حرفای همیشش داره داغونم میکنه ...

خب اگر ادم خوبیه که اوکیه

بسپر به کسی که از مادرت قبولش داره

بگو با مادرت حرف بزنه

یا برو پیش مشاور بگو با مادرتم صحبت کنه

خب اگر ادم خوبیه که اوکیه بسپر به کسی که از مادرت قبولش داره بگو با مادرت حرف بزنه یا برو پیش ...

مامانم افتاده رو دور لج کلا شده لجو لجبازی انگار حرف هیچکسو قبول نداره میگه چون من میگم ادم بدیه پس بده 

اولش خیییییییییلی راضی بود ولی بعدش دیگه ن 😔

منم خیلی میترسم ب حدی ک فرارو گذاشتیم اخرین راه واسه خودمون 

مامانم افتاده رو دور لج کلا شده لجو لجبازی انگار حرف هیچکسو قبول نداره میگه چون من میگم ادم بدیه پس ...

پس صبر کنید

اگر سر سنگینی جواب میده یکم سر سنگین شین

فقط با عجله و بدون فکر تصمیم نگیرید

و با مامانتون بد رفتاری نکنید شاید بدتر شه

با یه مشاور مشورت کنید

شاید مامانتون یه چیزی میدونه که شما نمیدونید ؟

پس صبر کنید اگر سر سنگینی جواب میده یکم سر سنگین شین فقط با عجله و بدون فکر تصمیم نگیرید و با مام ...

من حتی جواب مامانمم نمیدم ولی حرفاشو ک میزنه واقعا قلبم درد میگیره 

مامانم سر اینکه این اقا ده دیقه مونده تو دسشویی میگه معتاده با اینکه عادت داره کلا زود نمیاد بیرون 

با مشاورم صحبت کردم گفت اصلا این دلیل نمیشه ک بگی طرف معتاده خیلیا فویا زود بیرون اومدن از دستشوییو دارن 

حالا میگه ازمایش بده خواست بره بده ک گف ازمایش دستکاری میکنه ی مدت بعدش دوباره خواست بره ازمایش گف ترک کرده 

جوری شده مامانم میگه تو حتما آتو داری دستش ک ولش نمیکنی 

بهشم میگم مصلا چ آتویی اخه میگه من چمیدونم 

من حتی جواب مامانمم نمیدم ولی حرفاشو ک میزنه واقعا قلبم درد میگیره  مامانم سر اینکه این اقا ده ...

ان شا الله که گذر زمان همه چیو حل میکنه

مامانتونم خوبی های اون اقارو ببینن هم شاید نگاهشون عوض شه و واقعیت رو بپذیرن