2821
2789
عنوان

معما

94 بازدید | 14 پست

بچها عکس میاد یه معما میخام بزارم کی جوابش بلده

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

اسی جونم دوستان لطفا گزارش بزنید خواهش میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5647455/بچه-ها-میخام-عکسمو-بزارمعکس?postId=170572464

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بذار خو حدسی بگیم بلدیم؟

عکسه

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

نمیاد خو عکس😱😱😱😱😱😱😱😱

عزیزم منم میخام برم برا عمل بینی.راضی هستید از کار دکتر شهریاری??

🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز