2777
2789
عنوان

قصه دختر

187 بازدید | 20 پست

من تو خانواده پر تنشی بزرگ شدم خیلی حساس بودم و همیشه بعد از دعوای مامان و بابام گریه میکردم البته بابام همیشه منو کتک میزد ، اما من با اون سنم نمیدونستم که افسرده شدم تا اینکه وارد جامعه شدم دیدم دیگران بهم میگن افسرده ای ، البته تجربه ازدواج ناموفق هم داشتم ، تا به خودم اومدم دیدم همه بهم میگن افسردگی داری حالا که حساب میکنم پنج شش سالی هست که اینجورم  دارو مصرف میکنم ، وشیوه زندگیمو عوض کردم ، فقط نمیدونم درمانم چقد طول میکشه ؟

لبخند بزن   

بستگی بخودت داره عزیزم.تنها کسی ک میتونه بهت کمک کنه خودتی

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به تلاشت داره عزیزم 

اگه خودت به خودت کمک کنی یه ماهه هم میتونی خوب بشی 

ورزش کن باشگاه برو 

قول میدم عالی میشی 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

اگر مرتب استفاده کنی داروهاتو، پیش یه مشاوره خوب هم برو، خودت رو سرگرم کار کن،سعی کن تنها ومنزوری نباشی، توکل کن به خدا ،زود خوب میشی ایشاالله 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
با چه کارایی

دکتری ک بهت دارو داده احتمالا بهتر میتونه بهت بگه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
2790
2778
2791
2779
2792