2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
خدا نگزره ازش..بخدا دیشب تا صبح گریه کردم...توبه کردم دیگه اینجا درد و دل نکنم که بزنن تو سرم

میدونی ..انقد بی شرف بود ک وقتی گفتم بش مادرم فوت شدع تموم فحشای عالمو ب خودم بدع ب مامانم چیزی نگو دقیقا ب محض اینکع اینو گفتم صدبرابرررر فوش نصیب مادرم کرد،،،،،/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نیکی به خدا بهم بدتراشو گف به خدا طرف بیماره با همه دعوا داره یه بیماری تو دلش هس تاپیکایی که برای م ...

بهم گفت داری از گشنگی میمیری به چه امیدی زنده ای..پول شیر بچتو نداری..شوهر روانیت که کتکت نیزنه یه روز نباش بچت میمیره از گشنگی...نمیدونم..نمیتونم آروم باشم...تا حالا انقد حالم خراب نشده بود..مگه خدا نمیبینه اینارو؟ من از گزشتم گاهی میگم..وقتایی که وضع مالیمون خوب نبود..این همه رو زد تو صورتم...شایدم حقیقتایی که جرات روبرو شدن باهاشون رو نداشتم این زد تو صورتم

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت داری از گشنگی میمیری به چه امیدی زنده ای..پول شیر بچتو نداری..شوهر روانیت که کتکت نیزنه یه ر ...

اینجور نگو...نزار کسی روت تاثیر بزارع اون خاستع با حرفاش نابودت کنع تو چرا داری ب خاستش میرسونی اونو چرا فک میکنی بش؟اون ی مریض روااانیع چ دلیلی دارع ک ب حرفای ی مریض توجه کنی هوم؟بی پولی و نداری نه عیبه و نه بی عابرویی...اون باید خجالتش شه ک شرف و ناموس ندارع...تو ک کاری نکردی ..الان تو این گرونی بخدا همع ندار شدن...چرا خودتو واس ی ادم کرمو عذاب میدی؟...تو انسانیتو داری ..وجدان و احساسو داری ...اون چی؟اون ی بی عابروعع بی شرفه بی ناموس متاسفم براش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اینجور نگو...نزار کسی روت تاثیر بزارع اون خاستع با حرفاش نابودت کنع تو چرا داری ب خاستش میرسونی اونو ...

ما وضع مالیمون الان خیلی خوبه خدا رو شکر..شوهرم کار نمیکرد اون زمان..الان کار میکنه...من افسردگی دارم چند ساله...یه حرف کسی بهم بگه چند سال عذابم میده..بقران باورت میشه دیشب به سرم فکر خودکشی میزد..خدا منو ببخشه بخاطر یه روانی انقد بهم ریختم

🖤
ما وضع مالیمون الان خیلی خوبه خدا رو شکر..شوهرم کار نمیکرد اون زمان..الان کار میکنه...من افسردگی دار ...

خب خداروشکر...هر کسیی تو زندگیش مشکل دارع شک نکن ..چ دلیلی دارع ک بخاطر ی روانی ک مشکل اخلاقی فکری دارع خودتو ناراحت کنی هوم ؟مگ ب حرف اونع ..اون خودش پرع از بدبختی و توهمو مریضی ..میخاد بقیه رو هم مث خودش ببینع/

خب خداروشکر...هر کسیی تو زندگیش مشکل دارع شک نکن ..چ دلیلی دارع ک بخاطر ی روانی ک مشکل اخلاقی فکری د ...

میدونم آدم نرمالی نیس..نتونستم نفرین کنم..خدا هدایتش کنه همین..به خودشم گفتم آخرش خدا کمکت کنه

🖤
سلام نگار خوبی آبجی..تاپیکا چرا ترکیده دیشب؟ نی نی یار ترکونده؟

سلام عزیزم...چ خوب ک موندی/

نمیدونم منم دیدم ترکوندن    /

سلام عزیزم...چ خوب ک موندی/ نمیدونم منم دیدم ترکوندن      /

این آدم خیلی عجیبه بخدا..شب خوابیدیم صبح دیدم تاپیک من و تو با هم ترکیده...پست نمیزارم اصلا تو تاپیکا...فقط گفتم اینو بپرسم ازت...شایدم نینی یار ترکونده

🖤
این آدم خیلی عجیبه بخدا..شب خوابیدیم صبح دیدم تاپیک من و تو با هم ترکیده...پست نمیزارم اصلا تو تاپیک ...

شک نکن هزار تا کاربری دارع/

نمیدونم والا/

منم خیلی بش شک دارم/

ولش اتفاقااا ب پشمت نباشع ک بترکع/

نگار خواهر..من لغو کاربری میزنم...لطفا اگه میشه این تاپیکتو پاک کن..یکی هم اینکه از طرف من به بچه ها ...

وااای نیکی نرو...خواهش میکنم نرو.....نیکی بیا حرف بزنیم اروم شو..باشع/

وااای نیکی نرو...خواهش میکنم نرو.....نیکی بیا حرف بزنیم اروم شو..باشع/

آرومم بخدا عزیزم..ناراحت نیستم که..فقط یجوری حس بدی گرفتم به سایت..وسواس فکریمم اینروزا خیلیییی شدید شده...

دیشب عکس یلدامونو گزاشتم پروفم..

بعد یادم اومد اینجا هم گزاشته بودم..با خودم هی گفتم نکنه جاریام ببینن و کاربریمو تو سایت بشناسن..☹😐😐😂پروفمو پاکیدم...تلمو پاکیدم...میخوام سایتم بپاکم ببینم این وسواس فکری عصبی لعنتیم چه بهونه ای میخوان پیدا کنه برا عذاب دادنم☹😐

🖤
آرومم بخدا عزیزم..ناراحت نیستم که..فقط یجوری حس بدی گرفتم به سایت..وسواس فکریمم اینروزا خیلیییی شدید ...

عجب...شاید نیازت باشع این دوری..اره بضی وقتا هس ادم حساس میشع....میفهممت....یکم دور باش..شاید بهتر شدی...هوم/