2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
سلام جان خوبی تشکر  خوبم...جدی؟عجبااا...بااید ب نی نی یار بگم....مرسی ک گفتی مهربون/

دیشب به نینی یار شب گفتم یکاری کن..این کارش فقط فحاشیه..گفت به فنی گزارش میدم...میخوام باز پیام بدم به نینی یار..هی با کاربری جدید میاد.. ببخش تو رو خدا آبجی فدات شم..نمیخوام ناراحتت کنم..فقط میخوام به نینی یار توضیح بدم برا همین میپرسم که مطمعن شم..من تو تاپیک دعوای اونشب زیاد نبودم..اون بیشعور  به مادر خدا بیامرزت فحش ناموسی داد؟...

بازم ببخش تو رو خدا فدات شم

🖤
دیشب به نینی یار شب گفتم یکاری کن..این کارش فقط فحاشیه..گفت به فنی گزارش میدم...میخوام باز پیام بدم ...

عارع دمت گرم..خودمم ب نی نی یارا میگم و پیگیرم شک نکن ....عارع...داغون شدم...تازه دیروز برگشتم سایت...لغو کردم خودمو حالم خیلی بد بود/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عارع دمت گرم..خودمم ب نی نی یارا میگم و پیگیرم شک نکن ....عارع...داغون شدم...تازه دیروز برگشتم سایت. ...

بخدا به منم فحش داد..به مادرمم...درد و دلایی که تو تاپیکام میکردم رو زد تو سرم...یه کاربر بهم میگفت من بجات اشکم دراومد تو چطور آرومی آخه..گفتم این کسیه که حرمت مادری که دستش از دنیا کوتاهه رو نگه نمیداره..چه انتظاری دارین ازش..من چی بگم به این...

امشب به نینی یار درخواست دوستی میفرستم اگه قبول کرد میگم که حتما به فنی گزارش بفرسته رسیدگی کنن ...بسه دیگه..کارش فقط فحاشیه اینجا..

به مادرت از کلمه ی هرزه اینا استفاده کرد؟؟ ببخش تو رو خدا دلت میشکنه...فقط میخوام بگم اینارو به نینی یار ..ممکنه تاپیک برفا رو چک کنه...میخوام مطمعن شم که هرزه اینا گفته به مادرت که التماس کنم رسیدگی کنن

🖤
بخدا به منم فحش داد..به مادرمم...درد و دلایی که تو تاپیکام میکردم رو زد تو سرم...یه کاربر بهم میگفت ...

ببین منم پیگیرم از امشب...نمیتونم بگم..ففقط بگوفحشای ناموسی....بگو باور ندارین برین تاپیک برفارو بخونین خودتون تنتون میلرزع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ببین منم پیگیرم از امشب...نمیتونم بگم..ففقط بگوفحشای ناموسی....بگو باور ندارین برین تاپیک برفارو بخو ...

میدونم..من دیشب گفتم بهش که تو تو دعوا با نگار به مادرش هرزه گفتی...به منم فحش داد...حالا میخوام نزنه زیرش..همچین حرفی گفت؟

🖤
@نسرین۳۲۲     نسرین این یاسمیناز دل تو رم شکونده بود  نه؟؟ تو تاپیکات هس

دل منو شکونده بود چند وقت پیش تعریبا دو هفته پیش به مامانم فحش داد الانم یه کاربری دیگه داره

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
کاربرش ترکید دیشب...اشکمو در آورد خدا ازش نگزره

به خدا باهمه اینجوریه نیکی با همه ندیدی چه عحشایی بهم داد باورت میشه فک میکنم یه بیماری چیزی داره؟؟

دلت نشکنه به خدا بیماره بهم گف هرره

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
میدونم..من دیشب گفتم بهش که تو تو دعوا با نگار به مادرش هرزه گفتی...به منم فحش داد...حالا میخوام نزن ...

عارع.../

کاربرش ترکید دیشب...اشکمو در آورد خدا ازش نگزره

تازه بعدشم چند بار برام تاپیک زد دنیا هم شوهر داره هم دوست پسر فک کنم مرده

خدا نگزره ازش..بخدا دیشب تا صبح گریه کردم...توبه کردم دیگه اینجا درد و دل نکنم که بزنن تو سرم

خاک تو سرت به خدا برای کی گریه کردی اخه

به خدا باهمه اینجوریه نیکی با همه ندیدی چه عحشایی بهم داد باورت میشه فک میکنم یه بیماری چیزی داره؟؟ ...

اگه میدیدی دیشب چیا گفت بهم..یه کاربر بهم میگف من به جات اشکام ریخته..تو چطور آرومی..نمیدونس تو دلم چه طوفانی شده

🖤
اگه میدیدی دیشب چیا گفت بهم..یه کاربر بهم میگف من به جات اشکام ریخته..تو چطور آرومی..نمیدونس تو دلم ...

نیکی به خدا بهم بدتراشو گف به خدا طرف بیماره با همه دعوا داره یه بیماری تو دلش هس تاپیکایی که برای من زده رو تو ندیدی که اخه 

خاک تو سرت به خاطر یه بیماررگریه کردی بیشعور