2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
الهی فداتشم.....پرپرم عاااشقتم...فدای قلب مهربونو خالصت شم....خدا جواب این مهربونیاتو بدع..بمونی برا ...

خدانکنه جان دلم😍 ذوق کردم که من بیشتر عاشقتم 😍 

شرمندم میکنی 😍😍😘🥺 به مهربونی تو نمی رسم⁦❤️⁩ 

توهم بمونی برام  😍⁦❤️⁩

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. من نبودم تازه الان اومدم و فهمیدم ک ظاهرا دعوا شده و تعلیق شدین..  خدا مادرتونو بی ...

ممنون جان دلم....تشکر..رفتگانت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
مهسا کلا در خبر لحظه به لحظه زندگی منه🙈🙈🙈🙈🙈 @vafa_70   کجایی تو ؟ دیگه راحت باش عشقم س ...

درسته من کسیو ندارم ....اما کسی ام من و نداره ....                      😉💕my love is pargol💕
شرمنده نبودم وگرن منم هواتو داشتم💕   امشب دخترم اذیت کرده تازه الان خابیده😑😑

فدات شم وجودت کافیع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نگار شرمندتم بخدا اصلن نیومده بودم سایت

الان دیدم

ببخش تو حال بدت کنارت نبودم☹😢💔

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
یاسمیناااز  ترکید

بی ادبه یه بارم به پدر من و جایگاه اجتماعیش توهین کرد☹️😏البته اگه همون یاسمینازی باشه که من یادمه...

چند وقت بعدش انگار تعلیق شد یه کاربری جدید زد ، پس ظاهرا دوباره تعلیق شد! براش متاسفم دل منم یدفعه بدجور شکوند 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چیشده نگااااار😭😭😭😭من که شبا نمیام یه کیییییی بیااااادددد بگههههههه چییییشدهههههههه مردم من پرپر شدم منننننننننننن😭😭😭😭😭😭چتونه چیشدهههه چتهههههه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
یاسمیناااز  ترکید

دروغ نگو😐😐😐😐

اون کلن مریضه یبارم به حدی بهم فحش داد من فقط واگذارش کردم به خدا با دوستم گزارش زدیم براش ترکید خدا نگذده ازش 

همیشع خدا من دیر میرسم حق داری منو جزو رفیقات حساب نکنی🙂💔

🤣🤙🏻مگه منو حساب کرده؟خودم نمیومد نمیخوندم هیچکی هیچی نمیگف

باززز تووو رفتیییی؟؟؟؟😢

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
بی ادبه یه بارم به پدر من و جایگاه اجتماعیش توهین کرد☹️😏البته اگه همون یاسمینازی باشه که من یادمه.. ...

کلا انگار ذات بدی دارع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دروغ نگو😐😐😐😐 اون کلن مریضه یبارم به حدی بهم فحش داد من فقط واگذارش کردم به خدا با دوستم گزارش ز ...

خدا نگذرع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///