2777
2789
عنوان

ممنونم........../

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 404 پست
برگشتی فدات شم 💋💋💋💋💋💋💋💋

دنیا ۲۰ سالته؟؟

سلام سیامک انصاری هستم🤗🤗 از طرف بایا اومدم بگم تا نی نی سایتو سالم پس نگیریم اروم نمیگیگیریم😐😐 یک لحظه از یاد بایا غافل نشید🤕🤕
خوش اومدی عزیزم 😍🥰😘🤗

مرسی دورت بگردم...شرمندع خاطرتو رنجوندم مهربونم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دقیق چیشده و کی چی گفته 

ولی خوشامدی💙

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
برگشتی فدات شم 💋💋💋💋💋💋💋💋

عارع دنیای من  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

چیشده بود نگارم😰

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
@avakin     ممنون جانم/

عزیزم خوش برگشتی

نگار جان لطفا لطفا ازت خواهش میکنم به خاطر دوستای خوبی که داری دیگه مراقب طرز صحبتت باش اگر توهینی دیدی نی نی یار تگ کن گزارش بزن نزار به فوش کشیدن بکشه که هم خودت هم دوستات اذیت بشین❤️بازم هرطور صلاح میدونی❤️

بیخیال بدی های جهان بخند🦋
با اینکه نمیشناسمت ولی خوشحال شدم برگشتی، حقت نبود تعلیق بشی🌹

دورت بگردم...ممنون ازتون ک فاتحه خوندین....جان دل شما/

منم برات تایپیک زدم ازمنم تشکرکن یخدابه هلناطلامیگما😅

مرسی جان دلم....عشقی شما..نمیدونسم....تشکر میکنم ازت..شرمندم بابت جنجال امشب/

دورت بگردم...ممنون ازتون ک فاتحه خوندین....جان دل شما/

نگار برات تاپیک لغو زدم  امشب برای مادرت قرآن میخونم ناراحت نباش فداتشم🥺

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
عزیزم خوش برگشتی نگار جان لطفا لطفا ازت خواهش میکنم به خاطر دوستای خوبی که داری دیگه مراقب طرز صحبت ...

ممنون عزیزدل......شرمندتم خاطرتو رنجوندم.....ممنون...لطف امشبتو یادم نمیرع/