امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر
من😭پروتز دندونمو قورت دادم دیگه اعصابم بهم ریخته خوابم نمیبره
واقعا وای خدای من خیلی گرونه😬😞
اونا رو ول کن خودت خوبی
گلوت درد نمیکنه
امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است. ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
[QUOTE=170573325]واقعا وای خدای من خیلی گرونه😬😞 اونا رو ول کن خودت خوبی گلوت درد نمیکنه [/QUOTE
بچه شیر میدم شبا ضعف میکنم یه چیزی میذارم بالا سرم، بلند شدم داشتم با کیف آب هویچ و کیک میخوردم یهو متوجه شدم دندونم نیست😞کوفت بخورم اعصابم خورده دندون جلوم بوووود، چرا احساس میکنم یه چیزی تو گلوم گیره