2777
2789
عنوان

شرمندتونم.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 181 پست
باش فداتشم❤

بانگار حرف زدی؟؟شمارشو داری؟؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نگار عزیزم بیا ی خبر بده از خودت نگرانتم.

خوبم من...حالم یکم بیش از حد داغونع...ی کار بگم ن نمیگی؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبم من...حالم یکم بیش از حد داغونع...ی کار بگم ن نمیگی؟/

نگار اروم باش دقیق توضیح بده بگو ببینیم‌دیشب چی شد

کاش دیشب بودم تنهات گذاشتم با اون حالت.

اره بگو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نگار اروم باش دقیق توضیح بده بگو ببینیم‌دیشب چی شد کاش دیشب بودم تنهات گذاشتم با اون حالت. ا ...

خوبم سمیه خوبم....دیشب برفا حالش بد بود..یکیم اومد تو تاپیکش هرهر کرکر میخندید مسخرش میکرد..منم گفتم نمیبنی برفا حالش بدع چرا میخندی؟اومد فوش داد و ب مادرم حرف زد..من اول یکم خودمو کنترل کردم گفتم تموم فوشای عالمو ب خودم بدع توروخدا ب مامانم چیزی نگو..وقتی فهمید مادرم فوت شدع هار تر شد و بدتر ب روح مامانم فوش داد...منم هرچی از دهنم درومد گفتم بش...تعلیق شدم..ولی برگشتم......ازت التماس کنم ن نمیگی؟/

سمیخ حالم داغونه..بخاطر منع خر مامانم فوش خوردع..این سایت باعثش شد مامانم فوش بخورع..هیچ خوبی ک از من ندید.....حالا باید حرف بد نصیبش میشد؟/

الانم حالم داغونع...میام سایت داغون تر میشم یادش میوفتم..میخام ی مدت برم....میشع تاپیک بزنی بگی ب نی نی یار لغوم کنع؟هرچی تو خصوصی میگم جواب نمیدع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوبم سمیه خوبم....دیشب برفا حالش بد بود..یکیم اومد تو تاپیکش هرهر کرکر میخندید مسخرش میکرد..منم گفتم ...

نگار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭برو ابجی با اینکه دارم اتیش میگرم ولی برو فداتشم

😭تو وات پیام بده تروخدا برو یه مدت دیگه بیا😔خدا نگذره ازش

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
نگار😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭برو ابجی با اینکه دارم اتیش میگرم ولی برو فداتشم 😭تو وات پیام بد ...

ممنونم ک درکم میکنی....ممنون هستی....حالم داغون تر از اون چیزیع ک حتی تصورش کنی.....ممنون/

خوبم سمیه خوبم....دیشب برفا حالش بد بود..یکیم اومد تو تاپیکش هرهر کرکر میخندید مسخرش میکرد..منم گفتم ...

مطمئن باش با فحش اون هیچ اتفاقی نمیوفته دیشب کلی ادم برا مامانت فاتحه خوندن الان خوشحاله اون فداتشم دورت بگردم من

مطمئن باش با فحش اون هیچ اتفاقی نمیوفته دیشب کلی ادم برا مامانت فاتحه خوندن الان خوشحاله اون فداتشم ...

هستی توروخدا تو تاپیک بزن برا تعلیقیم....التماس کنم؟/

میدونم خیلی سخته خیلی سخته اونم مادرت فوت شده‌

لغو نزن عزیزم برو دو سه روزی بعد بیا بخدا از نگرانی میمیرم بری توروخدادیوونم‌نکن ی مدت برو لغو نزن مرگ‌من نگران‌نمیتونم تحمل کنم‌بری تو این حالت باید کنارت باشم ن اینکه بزنی بری. 

نگار دیوونم‌نکن مرگ من توروخدا.

ممنونم ک درکم میکنی....ممنون هستی....حالم داغون تر از اون چیزیع ک حتی تصورش کنی.....ممنون/

درکت میکنم فداتشم😔

خواهر خوشگلم مواظب خودت باش پیام بدیا دق میکنم من

میدونم خیلی سخته خیلی سخته اونم مادرت فوت شده‌ لغو نزن عزیزم برو دو سه روزی بعد بیا بخدا از نگرانی ...

میدونی..حس میکنم توی ی جای لجنیم الان ک بخاطر مادرش رنجیدع شد دیشب...اصلا دست خودم نیس..نگا ب تاپیکا و سایت میکنم حس کثیفی بم دس میدع..حس لجن بودن بم دس میدع ک جایی ک مامانم فوش خوردع هنوز موندم...باید تا ی مدت اثری از خودم نزارم....ک کنار بیام...میشع تاپیک بزنی؟میشع؟

مرگ نگار تاپیک لغو بزن برام..مرگ نگار

هستی توروخدا تو تاپیک بزن برا تعلیقیم....التماس کنم؟/

عزیزم برا مادرت یس میخونم . اون زنه‌فقط هرزه بودنشو ثابت کرده.کلی فاتحه خوندن برا مامانت.

یکم‌اروم‌باش نرو.

بخدا بی خبر بمونم‌ازت دق‌میکنم.

سخته نگار😭چجوری بیایم سایت بدون تو

@nafasبلای۲  

نفس حتی جون ندارم دوبارع برات توضیح بدم همع چیو...تموم حرفامو اینجا زدم..بخون..امیدوارم درکم کنی..حس کثافتی بم دس میدع وقتی جاییم ک مامانم هس..با خودم ک کنار اومدم برمیگردم...../

هستی مرگ نگار برام تاپیک لغو بزن...خواااهش میکنم

میدونی..حس میکنم توی ی جای لجنیم الان ک بخاطر مادرش رنجیدع شد دیشب...اصلا دست خودم نیس..نگا ب تاپیکا ...

نگار اینو لغو کن یه کاربری دیگه بزن اصن این اسم نه این پروف نه این امضا نه مائم نمیگیم باهات دوستیم ولی بیا نگار😭😭