2777
2789
عنوان

شرمندتونم.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیزم توهین ها سکه های تقلبی هستن هیچ ارزشی ندارن.بنده آگاه به آنچه اتفاق افتاده نیستم اما متأسفانه بعضی آدم ها ؛ تنها دهانی هستن برای آزار دادن.باید در برابرشون کر بود و کور .

دوبااااره بیاین🙌

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 

نگار جواب من و بده 

دارم میمیرم 

تو هیچ جا نرو 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چرا فحش داده بهشون؟

چون از من دفاع کردددددد😭😭😭😭

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

توروخدا بس کنید

چرا کشش میدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا میذارید به اینجا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گاهی فقط باید سکوت کرد

تمومش کنید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چرا فحش داده بهشون؟

یکی از دوستانمون میخواست قطع کاربری بشه جمع شده بودیم نزاریم 

خیلی بی دلیل شروع کرد توهین حتی به خود من 

واقعا تعجب اور بود حرکاتش 

الانم درخواست دادیم تاپیک برگشته نی نی یار داره بررسی میکنه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یه کاربر به مادرشون که فوت شدن توهین های زشت کردن  تو این شب ها خود خانم فاطمه جوابشو بده  ...

اون کاربر بی نزاکتیِ خودشو ثابت کرده و ناسزا و فحشِ ناحق به روح هیچ از دست رفته ای نمیرسه 

در جواب چنین انسان ک چ عرض کنم در جواب چنین موجوداتی سکوت کردن و دعا برای هدایت شدنش درست ترین کاره 

چون از من دفاع کردددددد😭😭😭😭

خب دوباره میاین ،گریه نداره دختر خوب 💟 

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
اون کاربر بی نزاکتیِ خودشو ثابت کرده و ناسزا و فحشِ ناحق به روح هیچ از دست رفته ای نمیرسه  در ...

دختره قلبش نازکه مگه میشه مامانی که آرزوی بغلشو صداشو داره رو به فحش بکشن و این بشینه آروم باشه 

بخدا سخته من هفت پشت غریبه گوشیمو نمیتونم درست تو دستم بگیرم 

این آدما کجا بزرگ شدن واقعا 

روح مادرشون شاد روح تمامی رفتگان شاد و قرین رحمت خدا 

فقط کاش آدما یدره مهربون باشن همین فقط یکم بخدا سخت نیست

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......