2777
2789
عنوان

کشک خشک

847 بازدید | 11 پست

خانوما میشه کمک کنید منو

یه مقدار کشک خشک داشتم که آسیاب کردم

حالا میخوام برای اش رشته ازش استفاده کنم

باید با اب سرد قاطی کنم یا جوش؟

باید بجوشانند یا چی؟؟

هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

ممنون میشم کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی با اب قاطی کنم و بجوشنم مرسی

آره دیگه... البته کشک خشک و من ندیده بودم که آسیاب کنن.

اصولا با آبجوش میریزن تو مخلوط کن. یا اگر سفت باشه با آبجوش میریزن تو کشک ساب و با دست میسابن. 

کامل بجوشونیا.

آره دیگه... البته کشک خشک و من ندیده بودم که آسیاب کنن. اصولا با آبجوش میریزن تو مخلوط کن. یا اگر س ...

اقا من الان پودرش رو با اب جوشاندم

اصلا شبیه کشک نشد

یه حوری شد

کش میاد انگاری

طبیعیه

اصلا مثل کشک نیست

اقا من الان پودرش رو با اب جوشاندم اصلا شبیه کشک نشد یه حوری شد کش میاد انگاری طبیعیه اصلا مثل ...

نمیدونم.میگم که. ندیدم کسی پودرش کنه.

راستی از جای مطمئن خریدی؟ تو این کشکا بعضیاشون آرد میریزن ها...تقلبین. مخصوصا اینایی که شکل مرتبی دارن.

نمیدونم.میگم که. ندیدم کسی پودرش کنه. راستی از جای مطمئن خریدی؟ تو این کشکا بعضیاشون آرد میریزن ها. ...

نمیدونم یادم نیست اصلا

فک میکنم مطمئن باشه

همین یه شیشه رو داشتم مامانم واسم اورده بود از ایران

منم نمیدونستم فک کردم باید پودر کنم

دیگه واسه فردا اش پختم الان که اومدم کشک درست کنم اینطوری شد

نمیدونم یادم نیست اصلا فک میکنم مطمئن باشه همین یه شیشه رو داشتم مامانم واسم اورده بود از ایران م ...

منم زیاد سر در نمیارم. اطلاعاتم در همین حده... حالا ان شالله که خوب بشه.

اول با کمی آب جوشیده سرد شده ، مخلوط کن تا خمیر یکدست شود و بعد به هر انداره که دوست داری غلیظ یا رقیق باشد با همان آب جوشیده سرد شده این کار را انجام بده. اگر آب جوشیده نباشد کفک می زند و نگهداریش سخت می شود مگر اینکه به اندازه مصرفت درست کنی و مابقی پودر را در یخچال نگهداری کنی

در ضمن همه کشک های خشک تو بازار اصل نیستند بعضی هاشون با آرد درست شدند و مزه و طعم کشک را ندارند‌. روزگار بدی شده ، هر کس فقط فکر جیب خودشه،  تشخیص تمام خوراکی ها بسیار سخت شده ، من سالها از گشک سمیه استفاده می کردم ولی الان دو بار است که از فروشگاه خریدم و وقتی درش را باز کردم ، رویش کاملا کفک زده بود و مجبور شدم مرجوعی بزنم . اون کیسه ای های دهکده هم خیلی ترشه‌ کاله هم تو ظرف پلاستیکی می زنه ، دوست ندارم.