2777
2789
عنوان

شانسم چقدره؟

104 بازدید | 12 پست

بچه ها سال دیگه کارشناسی میگیرم بنظرتون از الان شروع کنم به خوندن برای آزمون استخدامی اموزش پرورش شانس میارم قبول بشم؟این کار خیلی برام حیاتیه خیلی بهش احتیاج دارم شنیدم پارتی بازیه یا سر مصاحبه خیلی سخت میگیرن  

کسی دبیری قبول شده بدون پارتی بهم درخواست دوستی میدین مشورت کنم باهاتون  

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره  حتما قبول میشی کی گفته پارتی بازیه توکلت ب خدا باشه رفتی اونجا برا نصاحبه چادر بپوش

ممنونم از انرژی خوبت...اخه چادری نیستم چی بعد تحقیق محلی کنن بفهمن نیستم رد نمیکنن؟

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اموزش و پرو ش تا جایی که من خبر دارم گفته از سال بعد فقط از فرهنگیان استخدام میکنیم بقیه نمیتونن&nbs ...

جدی؟؟؟  منبع خبرت از کجاست؟

وای یعنی تو هیچی شانس ندارم

ممنونم از انرژی خوبت...اخه چادری نیستم چی بعد تحقیق محلی کنن بفهمن نیستم رد نمیکنن؟

از الان چادر بپوش.

بذار ببینن چادری هستی.

البته معلم مانتویی هم خب داریم ولی نمیدونم تو مصاحبه چرا چادری بودن مهمه

تو آزمونو خوب بدی مصاحبه ت هم خوب باشه

انشاءالله خدا بقیه چیزا رو هم کمکت میکنه.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
از الان چادر بپوش. بذار ببینن چادری هستی. البته معلم مانتویی هم خب داریم ولی نمیدونم تو مصاحبه چرا ...

درست میگین ممنونم از کمکتون⚘⚘

عزیزم من تو اخبار شنیدم اینجا هم چنتا درموردش تاپیک زدن ..حالا نمیدونم دقیق برو تحقیق کن مطمن شی&nbs ...

ناامید نشو هیچ وقت حالا شاید عوضش کردن

الان تو وب زدم حرفتون درست بود خدا ازشون نگذره که امید جوونا رو ناامید میکنن