2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

100 بازدید | 10 پست

شما وقتی خیلی خسته اید خیلی دلتون گرفته یا خیلی از دست بچتون عصبانی میشید چی کار میکنید؟

من گاهی دلم میخواد خودمو بردارم و برم

خیلی پسرمو دوس دارم اما گاهی کارهاش لجبازی هاش و غرزدن هاش روی مخمه از حیطه ی تحملم خارج میشه گاهی وقتا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

میزارمش پیش باباش میرم بیرون یه دوری میزنم و میام 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من اونموقع که بدنیا اومده بود میرفتم تو حیاط تو ذهنم می اومد دیگه تو خونه نرم از همونجا فرار کنم خیلی خسته بودم رفلاکس داشت کشتم تا خوب شد 😆 وقتی هم میرفتم بیرون اینقد دلم تنگ میشد براش

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کلا ببینم یه بچه شیطونی می‌کنه و اینا 

شاید نیشگونش بگیرم 

ینی دختر خالم و اینا 

😐😐😐😐

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

والا تو یدونه پسر داری من سه تاشو دارم من چی بگم بعضی وقتا با هم شروع میکنن حرف زدن گیج میشم نمیدونم جواب کدوم رو بدم باهم کلنجار میرن صدای همدیگه رو درمیارن این شکایت اون یکی رو میکنه یکی گشنشه به اون یکی باید دیکته بگم اون وسط کوچیکه میاد میگه بیا با من بازی کن و......

من چی بگم خواهر حالا برو خدارو شکر کن 😉😉

تازه الان خوابوندمشون یه لحظه تونستم گوشیم رو دستم بگیرم از صبح تا حالا ببینم چه خبره😀😀

والا تو یدونه پسر داری من سه تاشو دارم من چی بگم بعضی وقتا با هم شروع میکنن حرف زدن گیج میشم نمیدونم ...

خداصبرت بده یعنی صبببر. پسر داری خیلی سخته😢🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من تصمیم دارم ی قفس بزرگ درس کنم اذیتم کرد بزارمش داخل اونو بفرستمش بره سقف 😂😂😂

واقعا. کاش میشد بفرستی فضا صداش هم نیاد🤕🙄😅

خداصبرت بده یعنی صبببر. پسر داری خیلی سخته😢🤕

من پسر خیلی دوست دارم دختر بودم آرزو داشتم ۵تا پسر داشته باشم ولی به خدا گفتم دستت درد نکنه بسته دیگه حالا یه دختر بهم بده یا دیگه بچه بهم نده یک سال باردار نمیشم فکر کنم خدا نمیخواد دختر بهم بده 😔😔

من پسر خیلی دوست دارم دختر بودم آرزو داشتم ۵تا پسر داشته باشم ولی به خدا گفتم دستت درد نکنه بسته دیگ ...

ای وای چه خبر بوده پنج تا؟ 🤕عزیزم ایشالا هرچیزی که به صلاحته برات اتفاق بیفته. بازخوبه سه تا دسته گل داری