2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
لتروزول چه جوری خوردی. منم امروز روز نهمم دکتر برام نوشته ولی هنوز نخوردم. میتونم از امشب بخورم؟

من از 3تا7پریودی شبی دوتا خوردم

فکرکنم الان دیر شده عزیزم اخه باید زودتر بخوری که روز13قاعدگی بری سونو ببینی فولیکولات چه اندازه هستن و لازم باشه آمپول بزنی و بری اقدام

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از 3تا7پریودی شبی دوتا خوردم فکرکنم الان دیر شده عزیزم اخه باید زودتر بخوری که روز13قاعدگی بری س ...

سونو انجام دادم ماه قبل همه چیزم دقیق و سالمه. فولی هم دارم. ولی ماه قبل که اقدام داشتیم نگرفت. دکترم میگه طبیعیه ولی من یه کم استرس دارم .پنجشنبه و جمعه شب هم اقدامیم

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
سونو انجام دادم ماه قبل همه چیزم دقیق و سالمه. فولی هم دارم. ولی ماه قبل که اقدام داشتیم نگرفت. دکتر ...

خوبه خداروشکر مشکلی نداری...سعی کن اصلا استرس نداشته باشی چون استرس مانع بارداری میشه

ان شاالله به حق ایام فاطمیه این ماه جواب میگیری و مامان میشی❤واسه آرامشت و حاجتت آیه الکرسی میخونم

خوبه خداروشکر مشکلی نداری...سعی کن اصلا استرس نداشته باشی چون استرس مانع بارداری میشه ان شاالله به ...

ممنونم ازت مهربون. فدات بشم الهی، قلبمو لرزوندی .کاش همه آدما مثل شما باشن🥰🥰🥰

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
ممنونم ازت مهربون. فدات بشم الهی، قلبمو لرزوندی .کاش همه آدما مثل شما باشن🥰🥰🥰

قربونت عزیزدلم

آیه الکرسی خوندم و دعات کردم امیدوارم به حاجتت برسی و سال آینده این موقع نی نی گلت بغلت باشه