2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید😔😔😔

163 بازدید | 20 پست

ده ماهه خونه بابامم ودارم کارای طلاق مو انجام میدم

شوهرم دست بزن داشت کار نمیکرد به ترامادول اعتیاد داره و......تو این ده ماه م هر وقت میاد دخترمو ببره که ببینه همش فحاشی میکنه 

امروزوکیل ش بهم زنگ زده میگه ازش تعهد میگرم حق طلاق هم میدم بهت برو زندگی کن 

حالا موندم چیکار کنم بخاطر دخترام

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دست بزن داره فحاشیم میکنه بری ک چی بشه 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

همسرت پشیمونه از رفتارش؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

اگه میتونی برنگردی و حمیات میشی برنگرد ،خصوصا اینکه اعتیاد داره و درست بشو نیست فقط یادت باشه اگه به هر دلیلی خواستی بگردی حق طلاق که گرفتی حق حضانت بچه‌تو هم بگیر

اگه میتونی برنگردی و حمیات میشی برنگرد ،خصوصا اینکه اعتیاد داره و درست بشو نیست فقط یادت باشه ...

خونه بابام خودمم خونه دارم 

بخاطر بچه هام خیلی ناراحتم

میخندم به جهانی که غمش را به رخ ما میکشد 
نه بابا اصلا

پس شماهم اصلا به برگشت فکر نکن

مطمئن باش دخترت هم بعدا بابت این موضوع ازت تشکر میکنه

و تلاش کن خودت مادری خوب و رفیق باشی براش تا کمتر کمبودهارو احساس کنه

شما خیلی قوی هستید هرکسی جرئت طلاق گرفتن رو نداره خیلی ها میسوزن و میسازن من مطمئنم از این به بعد هم میتونید یک زندگی عالی داشته باشین💚

دخترتون خیلی خوشبخته که شمارو داره😍💛

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
خونه بابام خودمم خونه دارم  بخاطر بچه هام خیلی ناراحتم

بچها تو یه زندگی آشفته بیشتر اذیت میشن تا نبود یک پدر عذر میخوام اینو میگم که اونم بی مسئولیته

آرامشو برای خودت و بچهات بخر،یه جاهایی وقتی طرفت عوض نمیشه ،بهترین راه همین طلاقه