2777
2789
عنوان

عکس خریدامونو نزاریم؟ گناه داره؟ 👒

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 40 پست
خرید اگه لباس و کفش باشه که اشکال نداره  ولی خوراکی رو قبول دارم  منم میترسم جلو کسی چیز ...

بعضیا حسرت همینم دارن

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیزارم هیچوقت 

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
تو هم نزار  پشت ویترین مغازه ها میبینند

سلاامم چطوری عشقم خوبی🤩😍

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
منم هیچوقت مامانم میگفت تو خیابون چیزی نخورید

فک میکنم دهه شصتیا و هفتادیا همه ماماناشون اینو یاد دادن بهشون

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
سلام         خوبی  خوبم الحمدالله

خداروشکر 

همیشه خوب باشی خانوم خوشگله🍭🥰

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...
قوربونت خانوم خوش قلب

فدات عزیزم😍😍😍😍❤💗🌹🌹🌹🌹🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍