2777
2789
عنوان

باهوشایی ک ریاضی بلدید بیاید داخل

104 بازدید | 11 پست

دانشجویی ۱۱تا سوال از ۳۰تا جواب داده تقریبا چند درصد جواب داده؟     

۴۰درصد هریک از اعداد زیر چند است؟

۵ و

۰/۰۰۰۳  و

یک چهارم .... صورت یک مخرج ۴

از طول مربعی ب ضلع ۳ متر ۲۰درصد کم میشود محیط چند درصد تغییر میکند؟

میکروب بیماری از ۵ به ۵/۴ a   (صورت ۵ مخرج ۴)  رسیده است چند درصد رشد کرده است‌؟

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

اولی که یه تناسب ساده است

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی هم تناسبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همه اش تناسبه اصلا😂😂😂خیلی راحتن

همه اش تناسبه اصلا😂😂😂خیلی راحتن

اول شد ۳۶/۶   بقیش رو حال داری تو کاغذ بنویسی عکس بدی🙈

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊
اول شد ۳۶/۶   بقیش رو حال داری تو کاغذ بنویسی عکس بدی🙈

دراز کشیدم😑

🥺🥺🥺🥺🥺مال کدوم پایس؟

دهم فنی 

اولی تقریبا میشه ۳۷

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

اولی یازده تقسیم بر سی ضرب در صد 

دومی همه رو در چهل صدم ضرب کن یعنی در چهل ضرب تقسیم بر صد

سومی هم اتحاده a_b به توان دو هست 

میشه مساحت جدید  میشه aبه توان دو منهای دو برابر ab به اضافه ی b به توا ن دو  

a طول ضلعه یعنی سه و b بیست صدم ضلع که میشه شش دهم  مساحت اول ۹ بود مساحت بعدش میشه

3/6+0/36_9 میشه ۳/۲۴_۹ یعنی ۳/۲۴ از مساحت اول کم میشه

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
2790
2778
2791
2779
2792