2777
2789
عنوان

پودر دپی

273 بازدید | 12 پست

سلام خانما خوبین ؟

از پودر دپی تاحالا استفاده کردین ؟؟ نتیجه اش چطور بود در دراز مدت روی رشد مو یا کم شدن مو تاثیر داره ؟؟

معمولا پودر دپی رو کجاها میفروشن داروخونه یا عطاری؟؟

همون تیزبره واسه پوستای حساسه تاثیری نداشته رو کم شدن مو هم داروخانه داره هم عطاری

تیزبر رو میدونم ولی شنیدم این از تیزبر بهتره و بوش هم کمتر و حساسیت پوستی نمیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی ساله استفاده میکنم. از دوران دبیرستان تا الان که 26 سالمه. رشد موها هیچ فرقی نکرده. 

داروخونه و لوازم بهداشتی فروشی ها دارن. 

ولی کلا مثل رویدر نیست که همه جا گیر بیاد. یکم کمتره 

من خیلی ساله استفاده میکنم. از دوران دبیرستان تا الان که 26 سالمه. رشد موها هیچ فرقی نکرده.  د ...

هر چند وقت به چند وقت استفاده میکنید ؟ ینی بعد هر بار استفاده چند هفته صبر میکنید ؟

هر چند وقت به چند وقت استفاده میکنید ؟ ینی بعد هر بار استفاده چند هفته صبر میکنید ؟

هفته ای یه بار عزیزم. 

منظورت چیه چند هفته صبر میکنید؟کلا الان نزدیک 10 ساله هر موقع میخوام اصلاح بیکینی و زیر بغل کنم، دپی میزنم.

معمولا هم هر هفته میزنم. 

هفته ای یه بار عزیزم.  منظورت چیه چند هفته صبر میکنید؟کلا الان نزدیک 10 ساله هر موقع میخوام اص ...

آهان چون واسه اپلاسیون باید تا یه حدی مو رشد کنه بعد بریم اپلا .. بعد منظورم اینه که مثلا امروز بذاریم فرداش مثل حالت تیغ زدن میشه ؟ موها تیغ تیغی میشه؟؟

تیزبر رو میدونم ولی شنیدم این از تیزبر بهتره و بوش هم کمتر و حساسیت پوستی نمیده 

از لحاظ اصلاح مو با تیزبر فرقی نداره ولی بو نداره و حساسیت نمیده

خدایا خیلی شکرت   
آهان چون واسه اپلاسیون باید تا یه حدی مو رشد کنه بعد بریم اپلا .. بعد منظورم اینه که مثلا امروز بذار ...

آهان ازون جهت میگی. نه اصلا لازم نیست صبر کنی. 

بستگی به رشد موی تنت داره. 

مال من وقتی میزنم دو روز بعدش مثه تیغ میشه.