2777
2789
عنوان

خونه شما اومدن برخورد کن🙃

265 بازدید | 23 پست

🔹شخصی آمد و از من درخواست کرد که با زنان بدحجابی که در روضه‌ها شرکت می‌کنند برخورد کنم.

🔹حاج قاسم هم آنجا نشسته بود؛ گفت حاج قاسم شما یک چیزی بگویید.

🔸حاج قاسم گفت:

مگر اینجا خانه‌ شماست؟ خانه‌ی شما آمدند برخورد کن،در خانه‌ مادرشان آمده‌اند.

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وگیان داشی حدیث های جعلی از اونجا رسیده اینجا

درو چه کره محمود کریمی وتیه خاطراته وگرد سردار

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
جعلی هم باشه قشنگه

هرچیزقشنگی که خوب نیست،الان با همین جعل احادیث تو اسلام چه در سنت چه در شیعه مردم رو تلکه میکنن

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

کرد کجایین

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

کره ولمان بکه اروای مردی بین کیده امام زمان

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
هرچیزقشنگی که خوب نیست،الان با همین جعل احادیث تو اسلام چه در سنت چه در شیعه مردم رو تلکه میکنن

😐😐😐مثلا آدم مریضه و روانش خرابه جعل کنه؟

اونوقت من دوستای خوابگاهمو دعوت کردم کردم کرمان رفتیم گلزار بعد یکی از مسئولین به خاطر حجابشون یه برخورد خییییییلی بدی کرد پشت تریبون بهش گفتم دوستای من از فلان شهر ها اومدن و فقط به خاطر حاج قاسم. گف اگه با این حجاب میان که می خوام صد سال دیگه کسی نیاد گلزار شهدای کرمان و سریع از کنارمون رفت... ان شاءالله به حق همین روزای ایام فاطمیه حاج قاسم جواب اون مسئول بیشعور رو بده که من اینجوری جلو دوستام خجالت کشیدم آبروی شهرمو هم برد

اونوقت من دوستای خوابگاهمو دعوت کردم کردم کرمان رفتیم گلزار بعد یکی از مسئولین به خاطر حجابشون یه بر ...

هعی خواهر😵😵همین افراد هستن که مردمو از دین زده میکنن...