2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تجربی بوده؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

نه باید دارو می‌نوشت تا بخوری  بعد که عفونت‌ خوب شد بری درست کنه برات کشیدن خوب نیس 

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

عفونت داشته باشه که نمیکشن. مامان من بیچاره کشید کارش به بیمارستان و جراحی کشید

سیپروفلوکساسین بخور

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

من دیروز یکی پر کردم یکی رو هم کشیدم 😢

البته بعد از تحمل مشقت عصب کشی، دوبار عکس گرفت گفت ریشه آسیب دیده نمیشه کاریش کرد

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
من دیروز یکی پر کردم یکی رو هم کشیدم 😢 البته بعد از تحمل مشقت عصب کشی، دوبار عکس گرفت گفت ریشه آسی ...

ب من گف میشه عصب کشی کرد و پوسیدگیهارو برداشت اما خودت بایدامضا کنی من برات انجام میدم اما نمیتونم پر کنم برات دلم نمیخواد بکشمش

ب من گف میشه عصب کشی کرد و پوسیدگیهارو برداشت اما خودت بایدامضا کنی من برات انجام میدم اما نمیتونم پ ...

خوب پیش یه دکتر دیگه برو و نشونش بده

اگر میشه حفظش کرد حتما چرک خشک کن میدن بهت و بعد هم کارهای درمانی رو انجام میدن

نکشش من چاره ای نداشتم

حالا باید صبر کنم جاش پر شه برم ایمپلنت کنم 

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
خوب پیش یه دکتر دیگه برو و نشونش بده اگر میشه حفظش کرد حتما چرک خشک کن میدن بهت و بعد هم کارهای درم ...

اره دلم نمیخواد بکشمش میرم نشون ی دندانپزشک دیگه میدم ببینم اون چی میگه

کدوم دندونتون بوده

دندان آسیاب ردیف بالا

بدون هیچ درد و علامتی

اوایل سال رفتم چکاپ و عکس گرفتم بهم وقت داد ولی علائم سرماخوردگی داشتم و نرفتم گفتم شاید کروناست

چون درد نداشتم هی پشت گوش انداختم تا دوباره بهم وقت داد که دیگه دیر شده بود

انقدر زیر دستش گریه کردم که وقتی بلند شدم پف چشمام بیشتر از پف صورتم بود