2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی راحته...

مثلا پدر مادری که عرب زبان هستن بچه هاشون هم فارسی حرف میزنن هم عربی رو کامل مسلط هستن

یا پدر مادر ترک زبان که بچه ها به زبان فارسی و ترکی حرف میزنن

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
چرا؟

مربی به من اینجوری گفت که اگه زیر 7 سال به بچه بخواین زبان دیگه ای یاد بدین یاد گرفتن حروف الفبا و نوشتن کلمات براش خیلی سخت میشه فامیل ما از سه سالگی به بچش زبان یاد داد هیچی یاد نمی گرفت کلاس اول درسو دوبار خوند تا قبول شد

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 
مربی به من اینجوری گفت که اگه زیر 7 سال به بچه بخواین زبان دیگه ای یاد بدین یاد گرفتن حروف الفبا و ن ...

خب بعضیا زبان محلی خودشون رو هم یاد میگیرن

مثلا پسر من ۵ سالشه تورکی هم خوب بلده

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

خب بعضیا زبان محلی خودشون رو هم یاد میگیرن مثلا پسر من ۵ سالشه تورکی هم خوب بلده

اره اینا اشکالی نداره زبان محلی چون اینجوری حرف میزنن بچه ها هم یاد میگیرن ولی خوب زیر 7 سالگی بخواین به بچه مثلا زبان انگلیسی یاد بدین سختش میشه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 
اره اینا اشکالی نداره زبان محلی چون اینجوری حرف میزنن بچه ها هم یاد میگیرن ولی خوب زیر 7 سالگی بخوای ...

نه فقط میخوام کارتون و شعر های زبان انگیلیسی واسش بذارم بدون اجبار 

اصلا نباید به بچه ی زیر 7 سال زبان دیگه ای یاد بدین

آموزش مستقیم بله زیر 6 سال پیشنهاد نمیشه ولی متد دکتر امینی برای کودک دوزبانه فراگیری زبان به شیوه زبان مادری هست . دقیقا مثلا بچه ای که در خونواده ای به دنیا میاد که مادر فارس زبان و پدر ترک زبان هست 

نه فقط میخوام کارتون و شعر های زبان انگیلیسی واسش بذارم بدون اجبار 

از متد دکتر امینی استفاده کنین. می تونین به یکی از نماینده هاشون پیام بدین تا کامل راهنمایی تون کنن مثلا پیج niya_nikaa پیام بدین کامل راهنمایی تون می کنن