2777
2789
عنوان

درآمد دنیا جهان بخت😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 106 پست
ربطش اینه دیگران رو آگاه کنیم که این آدمای بی هنر رو دنبال نکنند

اون ادم اگه شعور داشته باشه خودش میدونه دنبال کردن اینا فایده ای نداره

اینا بخاطر هیجان کاذب اینا رو دنبال میکنن دو روز دیگه از چشم همه میوفتن

خب کیه که اینهمه پول به اینا میدن 

کسایی که میخان تبلیغات بزارن، میبینن پیجش پربازدیده،‌حاضرن هزینه بدن

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست‌!🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كار آفرينه يا مؤسس شركت دانش بنيان  هنر خاصي داره يا رتبه ي علميش ممتازة  اگر كسي به واس ...

فقط این یه نفر نیست ک اینجوری معروف شده ودارمد داره.من عکسش ببینم نمیشناسم فقط اسمش شنیدم.اما حتما چندهزار فالور داره پس این خود مردم هستن ک بزرگش میکنن.این با اینستا درامد داره یکی با اختلاس یکی هم با کارگری

این وسط کسی ک کارش درسته ازهمه بدبخت ترع.دنیا جای خوبی نیست به بهانه بهشت  خیلی ها الان تو جهنم هستن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اون ادم اگه شعور داشته باشه خودش میدونه دنبال کردن اینا فایده ای نداره اینا بخاطر هیجان کاذب اینا ر ...

این مسائل و دلیل دنبال کردن خیلی عمیق تر از شعور هست، که اینجا زمان میبره بخام توضیح بدم

شانه هایت پر از پروانه و آدمهای دورت فرشته❤

💖

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
فقط این یه نفر نیست ک اینجوری معروف شده ودارمد داره.من عکسش ببینم نمیشناسم فقط اسمش شنیدم.اما حتما چ ...

۱۰ میلیون فالوور داره 

کوفتش بشه😐

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

۱۰ میلیون فالوور داره 

واووو😲😱😱

😊خب قطعا در امدش از کساییکه کاراشو دنبال میکنن دیگه😁الان بجای اینکه ب اون ایراد بگیری باید بگی عجب فالورای اسکولی داره که...

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی