بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
چطوری فهمیدید؟ جواب آزمایش پس فردا میاد. داریممیمیریمهمه
هیچی تو یک هفته بی اشتها شد و بیحال رفت ازمایش داد هفت رفت ساعت ده زنگ زدن که خونت مشکل داره بیا دیگه رفتیم دیدیم سرطان خون هست و دو سه سال درمان طول کشید اما پیوند پیدا نشد و فوت شدن اما پدر شوهر دختر عمه ام پیوند مغز استخوان شدن و سالم سلامت شش ساله زندگی میکنن توکل به خدا انشاالله که سالم باشند و در پناه حق خدا برا هیچکس این مریضیو نخواد بحق فاطمه زهرا
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏