2777
2789

?

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ
بهترینش a71

میشه بگید از چ نظر؟⁦❤️⁩

حتی افرادی که معتقدند سرنوشت همه از قبل مشخص شده و قابل تغییر نیست ، موقع رد شدن از خیابان ، دوطرف آن را نگاه می کنند...                                                                                                                استیون هاوکینگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۱ و ۷۱

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

مدلای جدیدش و فقط بد شنیدم ازش 

تنها مدلایی که هرکی دیدم داشته راضیه  a5و  a10 بوده که قدیمین دیگه نیست 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
میشه بگید از چ نظر؟⁦❤️⁩

از هررررر نظری ک بگید فوق العاده ست 

بهترینه تو خریدش شک نکنید

ولی یکم گرونه

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من a30 دارم عین سگ پشیمونم از خریدش

عه چرا؟

از هررررر نظری ک بگید فوق العاده ست  بهترینه تو خریدش شک نکنید ولی یکم گرونه

اها ممنون عزیزم ⁦💖