2777
2789

کیسه صفرام توش یعالمه شن و سنگ ریزه داره ، گفتن باید عمل کنم ، فردا وقت دارم برای لاپراسکوپی ، خیلی میترسممم 

کسی هست تجربشو داشته باشه ؟؟؟

پسرم ۸ ماهشه 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم

اصلا اذیت نسو

عملش راحت بود

بعدش هم یه روز فقط بعد عمل بستری شد و اصلا استراحت نکرد بعدش

فقط کلا چون واسه عمل از قبلش نباید غذا بخوری، واسه صفرا بعدش هم چندین ساعت گرسنگی میکشی، یه چیز مقوی بخور آخرین وعده که اجازه داری بخوری

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
عزیزم من سه ماه پیش عمل کردم اونم باز.واقعا اذیت شدم خیلی درد داشتم ولی لاپاراسکوپی عالیه 

الهی همیشه سلامت باشین ، شما هم بعد از زایمان اینحوری شدین ؟؟ 

اذیت نیستین بعد از عمل ؟ از نظر تغذیه و اینا ؟

چرا عمل باز کردین ؟

مامانم اصلا اذیت نسو عملش راحت بود بعدش هم یه روز فقط بعد عمل بستری شد و اصلا استراحت نکرد بعدش ...

چند وقته عمل کردن مامانتون؟؟ عوارضی ندارن ؟؟ 

چی بخورم یعنی ؟؟ 😁

عزیز دلم سلام 

چرا بترسی؟ همه چیز دست خداست همه چیز. 

فردا صبح بلند شو اگه اهل نمازی دو رکعت نماز بخون به نیت اینکه عملت خوب و بدون درد باشه. 

یا وضو بگیر و برای سلامتی اقا امام زمان به نیابت از مادرشون بانو زهرا صدفه بنداز. 

بعدم رفتی داخل اتاق عمل بر امام حسین سلام بده و با خیال راحت بخاب. 

چون. خودمم جراحی داشتم اونم با ریسک بسیار بالا. 

این صدقه دادن و سلام دادن مثل اب روی اتیش بود. ارامش بهم داد . خداروشکر عملم بسیار خوب تا شد. به لطف خداوند 

الهی همیشه سلامت باشین ، شما هم بعد از زایمان اینحوری شدین ؟؟  اذیت نیستین بعد از عمل ؟ از نظر ...

مجردم گلم.ن خیلی عالیم همه چی هم دکتر اجازه داد بخورم واقعا راحت شدم عملم باز بود چون من قبلا یه عمل دیگم انجام داده بودم دکتر تشخیص باز داد صب تا شب جیغ میزدم از درد.متاسفانه تکرر و سوزش ادرارم گرفتم با شکم پاره همش دسشویی بودم ولی شما لاپا هستید اصلا نگران نباشید هیچی نیست

چند وقته عمل کردن مامانتون؟؟ عوارضی ندارن ؟؟  چی بخورم یعنی ؟؟ 😁

5 سال

نه خداراشکر عوارص نداشت

نمیدونم چی واست بده یا خوبه

ولی اگه بتونی خرما، ارده، عسل اینا بخوری خوبه

یه سرچی بزن واسش

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری