2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه چون خیلی بلند پروا هستم و آینده خودمو همیشه خوب میبینم انرژی مثبت میفرستم برای آیندم مثلا من قراره رشته تجربی رو بخونم و یک هدف دارم که درآینده قطعا بهش میرسم چرا؟چون من برای آیندم یعنی خودم در اینده نامه مینویسم و از تجربه های حالم میگم 😁

تا الان کمدم پر شده ازین‌نامه ها ولی من هنوز بزرگ نشدم که بخونمشون😐🤣

نه چون خیلی بلند پروا هستم و آینده خودمو همیشه خوب میبینم انرژی مثبت میفرستم برای آیندم مثلا من قرار ...

اخی چ باحال ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده.منم قبلا به همینا فکر میکردم هم سن و سال شما بودم اما الان زندگی خیلی فرق کرده ترسیدم

اخی چ باحال ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده.منم قبلا به همینا فکر میکردم هم سن و سال شما بودم اما ا ...

بازم مثل قبلا باش سنت فقط رفته بالا روحت که همونه اصلا به فکر اینچیزا نباش همه ما تا یه زمانی روی این زمین هستیم باید نهایت لذت رو ازش ببریم نه اینکه بخاطر اتفاق هایی که شاید بخواد برای هرکی بیوفته فکرمونو داغون کنیم