2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

160 بازدید | 15 پست

سلام به همگی

بچه ها من دوقلو باردارم😁 و در کمال شگفتی برام یه دختر و یه پسر هستن اسم پسرمو از خیلی وقت پیش با همسرم انتخاب کرده بودیم ولی اسم دخترمونو گذاشتیم برای الان . بچه ها دوتا اسم تو گزینه ها میزارم ببینین کدومش بهتره

اونی که آ داره به اسم پسرمون میاد

اونی که م داره دقیقا به اسم خودم و همسرم میاد (دوست داشتیم یه اسم باشه که وقتی دخترمونو صدا میکنیم یادهم بیفتیم ولی یکم قدیمیه)

تعداد رای : 29
نظرسنجی
آرامیس
22
75%
مونا
7
24%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مونا خیلی قدیمیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

عزیزم انشالله بسلامتی دنیابیان 😍😍😍😍من عاشق دوقلوهستم❤❤

من در جهالت پدر زاده شده ام.در کمبود محبت های مادر ،بزرگ شده ام در اوج بچگیم همسر شده ام در اوج تنهاییم مادر من انسانی تنها بی هدف وخسته از کم کاستیم اری هرچه میگذر تنهاترم دلیل ادامه زندگی را نمی دانم هرروز برغصه ام افزوده میشود من شکسته تر از روز قبلم انچه زندگی کردم غلط بوده وتاالان هست حتی خیانت های همسرم عاشق شدن شوهرم تقصیر من بوده او بی وقفه عشق میورزد به دیگری من خورد میشوم انقدر بچگیم تلخ بوده که حتی ارزوی برگشت به گذشته راهم ندارم هرروز به آسمان آبی بی کران خیره میشوم غصه هایم رابا خدا زمزمه میکنم هستی خدای من می بینی

هیچکدام

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم انشالله بسلامتی دنیابیان 😍😍😍😍من عاشق دوقلوهستم❤❤

مرسی عزیزم منم خیلی دوست داشتم میگفتن ارثی هست که اگه کسی دوقلو داشته باشه منم دوقلو دارم ولی اصلا ارثی نبود یه دفعه رفتم دکتر گفت دوتا هستن انقدر خوشحال شدم

منم قبلنا دوست نداشتم ولی چون خیلی به اسم خودم و همسرم میاد گفتم بزاریم و دیگه دوسش داشتم فقط چون یک ...

اگه خاسی تجدید نظر کن اگه هم این اسمو دوس داری بزار انشالله بچه هات سالم و صالح بیان بغلت و عاقبت به خیر باشن🌸💓🌸

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰