2821
2789
عنوان

مشکلات زندگی

92 بازدید | 4 پست

بنظرتون مشکلات و بدبختی ادما به خاطر وجود شیطانه یا امتحان الهی ایه 

شیطان چقدر قدرت داره میتونه باعت بدبختیه ادم بشه یا کارش فقط وسوس 

مثلا یتفر خیلی دعا می کنه میکنه نذر و نیاز میکنه چله میگیره نمیشه شیطان تو کارش گره میندازه یا خدا سلاح نمیدونه بهش بده 

یه سخنرایی از اقای راعفی پور گوش کردم میگفت یه دعا نویس و گرفتن برای مشاورش رفته . دعا نویسه گفته من واقعا خدارو قبول دارم  اجه ها شیاطین هرموقع میخوان برام کار انجام بدن میگن بهشون  سجده کنم  اخه مگه اونا میتونن کاری انجام بدن 

خدایاشکرت ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظر من خب این موضوع خییلی پیچیدست.

شیطان خییلی ضعیفه،اگه ایمانت رو قوی بکنی و ذهنت و اعمالت و زندگیت رو مطابق با قرآن و زندگی اهل بیت ع بکنی،شیطان حتی نزدیکت هم نمیشه باید نقاط ضعفمون رو از بین ببریم یا کمرنگشون کنیم شیطان فقط خودش رو الاف کرده و ما هم بعضا از یه شخص الاف و خائن که چشم دیدن موفقیت هامون رو نداره پیروی میکنیم.قیامت خییییلی نزدیکه فکر میکنید که مثلا هشتاد سال یا شصت سال زندگی زیاده؟!!همین الان اگه از یه آدم هشتاد ساله بپرسی،اونم دوست داره که یه زندگی خوب و مفرح تو دنیا داشته باشه،میگه که انگار همین دیروز بود که میرفتم مدرسه یا با دوستام بازی میکردم.من تو زندگی هم درد های شدید جسمانی و هم درد های روحی زیادی کشیدم،درسته که طاقت فرساست ولی گذراست،فوقش مرگه،ولی وقتی بعد مرگ وارد دنیای جدید میشی اون موقع هست که حساب کار میاد دستت.من دیگه از مرگ نمی‌ترسم چون دیگه برام مبهم نیست و اتفاقا خوشاینده  ولی با اینکه مرگ رو دوست دارم ولی دلم میخواد که از این فرصتی که تو دنیا دارم استفاده کنم و زندگی تو دنیا رو هم دوست دارم حتی اگه بد ترین درد ها و اذیتهای رو هم بکشم مهم اینه که کار درست رو انجام بدم و از فرصتی استفاده کنم.شعار نمی‌دم واقعا اینطوری هستم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز