2777
2789
عنوان

دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 296 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دارم اون بالا رو نگاه میکنم که چه قشنگ تالار و دسته بندی تاپیکشو مشخص کرده من هنوز نمیدونم تا ...

من هروقت میزنم یچی واسه خودم میزنم این چقدر با دقت😏😂😂😂😂😂🤦

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره

بهش بگو

مثلا

میتونم شمارتونو داشته باشم توی درسام به هم دیگه کمک کنیم؟؟

اون چن سالشه؟

با این جملت احتمالا بگه یا آیدیشو بگیر

اوایل یکم خجالت میکشین ولی کم کم بهش بگو میتونیم دوست باشیم؟

@nafasبلای۲  

@nafasam1370  

@آنیدـپ  

@twinkelgirl  

@ایسان234  

داستان جدید/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
الا ازدواج کردین؟ "

نه آجی مجردیم مامانبزرگم یه بار جلو من بهش گفت دختر عموت مورد خوبیه هااا گفت نه خیلی چاقه کیف کردم اون لحظه نمیدونم چرا هیچکدوم از پسر عمه هام ازدواج نمیکنن۰۰😁😅😅😅😅 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

وااااای😂😂😂😂😂بیخیال

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز