2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه فقط ی بار دیه برام بگیری خواهش میکنم برات صلوات میفرسم

خانه شما به زودی محلس بزم عروسی خواهد شد و همه به شوق این وصال کمر همت بسته اند.وصلت فرخنده ای است.مواظب عده ای باشید که میخواهند همه چیز را خراب کنند.از چیزی نترسید دولت بخت با شماست و دعاهایتان مستجاب شده با کمی عقل و خرد همه کارهایتان نیز رو به راه می شود.

به امید روزی که هیچ دختری نگه کاش پسر بودم...
من

همانطور که میدانی روزگار غم و غصه و شادی و سرور را در کنار هم به تو خواهد داد.تو باید سعی کنی وقتی غم و اندوهی بر تو وارد شد ناامید نشوی و به راهت ادامه دهی و به قضا و قدر الهی ایمان داشته باشی و برای اینکه امیدت دو چندان شود باید همیشه در زندگی به زیردست خودت نگاه کنی آن وقت متوجه می شوی که تو خیلی چیز ها داری که میتوانی به خاطر آنها امیدوار باشی و از خداوند تشکر نمایی.

به امید روزی که هیچ دختری نگه کاش پسر بودم...
مَن نیزززززز😎😞

گذشته ها گذشته.کینه را فراموش کنید و از خودتان مروت و گذشت نشان بدهید.منتظر جواب نامه ای هستید.امیدوار باشید.جوابش خواهد رسید.شما سرمشق دیگران هستید.سعی کنید که دیگران از شما عبرت بگیرند.

به امید روزی که هیچ دختری نگه کاش پسر بودم...

من که کلا معتاد مهتاب هستم. یعنی روزی یه بار بهش زنگ نزنم روزم شب نمیشه. کلا استرس منو کم میکنه. من خودم هی خیالبافی میکنم و کلافه میشم. ولی زنگ میزنم تمام بد و خوبهارو که میفهمم راحت میشم و آرامش میگیرم. شاید همون لحظه ناراحت بشم ولی بهتره از استرسه. 09196518128

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2829
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز